5 x kesän parhaat elämykset!

Ajattelin koota kesän parhaat elämykset tähän(so far). Eli parasta juuri nyt:

1. Tv-sarja: Handmaids´Tale (olen kuuliaisesti odottanut uusien jaksojen ilmestymistä Areenaan, vaikka HBO:lla näkisi koko toisen kauden samantien. Ensi viikolla tulee lisää jaksoja Areenaan, ah!
Aihe ahdistaa, mutta koukuttaa takuulla. Moninkertaisesti palkittu sarja kertoo siis ekokatastrofin jälkeisen Yhdysvaltain paikalle perustetusta Gileadin tasavallasta jossain lähitulevaisuudessa. Katastrofin seurauksena naisten hedelmällisyys on romahtanut. Dystopian Gilead on nyt rodunjalostusta harjoittava tiukan uskonnollinen valtio, jossa naiset on jaettu kastiin kykyjensä mukaisesti. Sarja perustuu Margaret Atwoodin vuonna 1985 julkaisemaan loistavaan Orjattaresi-kirjaan. Lue lisää sarjasta täältä.

2. Kirja: Anne Karilahti / Vapaaksi. Suosittelen tätä oivaltavaa opusta, joka on huikea matka itsetuntemuksen. Kirja lupaa, että sen avulla mm. opit luottamaan siihen, että se kuka sinä olet, riittää. Opit kuuntelemaan omaa itseäsi ja luottamaan sisäiseen viisauteesi sekä intuitioosi. Opit luomaan parempia ihmissuhteita ja luovimaan elämässäsi menestystä tuottavalla tavalla. Opit kunnioittamaan ja arvostamaan itseäsi. Opit vetämään rajoja ja sanomaan, kiitos ei. Opit, mitä mielekäs työ sinulle merkitsee ja miten voit luoda kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vaurautta. Opit, että menestyksen luomiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin oikeita valintoja oikealla hetkellä. Valmentamoa pyörittävän Annen kirjan löydät täältä.

3. Muotielämys: Ruisrock. Festari täynnä musaa, muotia ja rakkautta.  NIIN tyylikästä jengiä. (Itse tietty haahuilin mustassa kaavussa siinä helteellä). Ja saanen huomauttaa, että festarin visuaalinen ilme tänä vuonna oli huikea! Ollaan jo lähellä Flow-tasoa. Ruisrock 2018 kuvasatoa voit fiilistellä täällä.

4. Kosmetiikkatuote: Sydämeni on vienyt kotimainen Niki Newd-tuorekosmetiikkasarja. Heidän Skin Velvet -öljynsä on ollut lähes ainoa öljy, jota kesällä olen naamaani laittanut(tuotetestauksen ajan ainoa). Kehotan kokeilemaan!

5. Juoma: Tinto de Verano
Tämä Sangrian sisarjuoma on parasta kuumana hellepäivänä. Siihen tulee punaviiniä, spritea(Espanjassa Spriten tilalle tulee ihan oma juomansa eli gaseosa)sekä kivennäisvettä. Tässä yksinkertainen resepti suomalaisella twistillä.

Tinto de Verano

8 cl punaviiniä
spriteä tai sitruunanmakuista kivennäisvettä tai kumpaakin
jäitä
viipaloituja mansikoita
(sitruunanviipale)

Kaada isoon kulhoon/kannuun punaviini. Lisää limuja maun mukaan.

Jäitä ja mansikoita ja nauttimaan.

Millaiset ovat sun tän kesän parhaat elämykset?

Arvostan suuresti kommenttiasi!