Liukuvärjäys + ihana hiusöljy/primer!

Espanjan helteiden ja hiusten haalistumisen kunniaksi kävin taas ihanan Ailican käsittelyssä Image Lift-kampaamossa. Nyt kannattaa pettää sitä omaa luottokampaajaa(vitsi vitsi) ja piipahtaa hiushuollossa Punavuoressa. Hän taikoi haalistuneesta kuontalostani uuden! Hänellä on myös mielenvikainen(tätä sanaa käytin, kun kuulin tarjouksesta) tarjous microblading-kulmille. Nimittäin saat kulmat plus yhden vahvistuskerran pilkkahintaan 220e! Ailica on kampamoon uusi vahvistus ja tarvitsee vakioasiakkaita, siksi hän on tehnyt näin hullun tarjouksen. Voin kertoa, ettet saa keskustasta etkä varmaan sen unlkopuoleltakaan microblading-kulmia tähän hintaan MISTÄÄN.

Liukuvärillä mentiin.

 

Onpas mun tukka kasvanut, kuin huomaamatta!

 

 

 

 

Hyvän hiusöljyn löytäminen varsinkin näin kesäaikaan on aina haasteellista. Koostumukseltaan sen pitää olla tarpeeksi kevyt ja hoitava, muttei se saa rasvoittaa hiusia. Itse vaadin omalta hiusöljyltäni ainakin seuraavia ominaisuuksia:

– Se valmistelee hiukset ennen pesua.
– Se suojaa ne sampoopesun jälkeen.
– Se silottaa föönauksen jälkeen.
– Se antaa kiiltoa kuiville hiuksille.
– Se ei rasvoita eikä latista kampausta

Olen aivan ihastunut tähän Sassoonin Illuminating Oiliin, joka on unelmankevyt hiusöljy/primer kaikille hiustyypeille. Se vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. Katsokaa vaikka noita kuvia yllä! Sen koostumus auttaa säilyttämään hiuksen kosteustasapainon täydellisenä ja vähentää mekaanisia vaurioita, joita syntyy muotoilun tuloksena. Proteiinit silottavat hiusta ja niistä tulee upean kiiltävät!  Tuoksukin on herkullinen. Pari tippaa hierotaan yhteen kämmenissä ja viedään hiuksiin. Voi käyttää vain latvoihin tai koko päähän. Ei latista. Ovh 100ml maksaa 31,50. Tilaa täältä.

 

 

8 Comments

 1. Teresa Sjönberg
  7.7.2018 / 03:31

  Vau mikä liukuväri! Näyttää tosi kivalle. Tykkään!Minulla jäi mietityttämään että mitä microblading tekee? Jos kulmiin (2 karvaista viivaa) saa uppoamaan ihan kunnon parturikäynnin verran rahaa.

  • Mia Malmi
   9.7.2018 / 08:58

   Microbladingilla saa kauniit ja siistit kulmat jopa vuosiksi. Vähentää meikin tarvetta arjessa ja antaa huolitellun ulkonäön. Se on siis kestopigmentoinnin kaltainen operaatio, jossa sinulle piirretään ensin kulmat ja sitten viilletään ihoon väri. Vaikka olisi vain kaksi viivaa, niin hyvä tekijä kyllä osaa taikoa siitäkin kelpo lopputuloksen. 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  7.7.2018 / 05:56

  Kaunis lopputulos 🙂 Pitäisi itsekin ehkä yrittää kampaajalle varailla jossain välissä aikaa.. 😀

  • Mia Malmi
   9.7.2018 / 08:59

   Kiitos! Kesän lopulla sitten viimeistään, kun on uinnit uitu!

 3. Melissa L
  7.7.2018 / 08:05

  Hauska lopputulos. Teen itse omat väriaineet, joten en ole käynyt kampaajalla värjäyttämässä sitten 80-luvun 😀

  • Mia Malmi
   9.7.2018 / 08:54

   Mielenkiintoista. Osaisinpa minäkin!

 4. isivuosi
  8.7.2018 / 17:29

  Tuo väri on kyllä hieno. Hirmuinen määrä aineita ja vaivaa menee noin pitkien hiusten hoitoon. On tämä kaljun miehen elo vaan helppoa 🙂

  • Mia Malmi
   9.7.2018 / 08:53

   Kiitos! Mulle ei sopisi kalju, joten pitää lotrata jatkossakin. 😀

Arvostan suuresti kommenttiasi!