Riikka Couture Capsule -malliston lanseeraus!

Riikka Ikäheimo perusti omaa nimeään kantavan Riikka Couture – iltapukubrändin vuonna 2017. Brändi on tullut tunnetuksi käsintehdyistä pitsisistä couture –iltapuvuista sekä uniikista designista. Riikka on valloittanut monien sydämet upeilla luomuksillaan ja hänen pukujaan on nähty niin Linnan Juhlissa kuin EMMA Gaalassakin. Riikka Couture -puvut ovat uniikkeja taideteoksia, jotka henkivät ylellisyyttä ja muuntavat kantajansa kuningattareksi. Iltapukuja on nähty muun muassa Britney Spearsin, Elina Kiikkon, Iina Kuustosen, Evelinan sekä Anna Abreun yllä. Itseoppineen  Riikan lahjakkuus on huomattu myös kansainvälisesti.

Toissa viikolla Riikka lanseerasi ensimmäisen t-paitamallistonsa antaen jokaiselle mahdollisuuden kantaa yllään Riikka Couture luomusta. T-paitamallisto koostuu kolmesta erilaisesta t-paidasta: klassinen logo–paita, kristallein koristeltu paita sekä aina uniikki Riikan itse kustomoima paita.

Riikka uskoo, että brändin t-paidat ovat jokaisen naisen vaatekaapin tärkein kappale. Paitoja voi yhdistää omaan tyyliin sopivaksi: pukea toimistolle jakkupuvun kanssa tai pitää mukana reissatessa ympäri maailmaa.

– Tyyli on monelle tärkeä ja henkilökohtainen asia. Halusin luoda jotain, minkä jokainen nainen voi yhdistää oman persoonansa mukaan ja tuntea itsensä kauniiksi, hän sanoo.

Riikka Couture t-paitamalliston lanseerausta juhlistettiin viime viikolla helsinkiläisessä timanttiliikkeessä. Kesäiltana järjestettävän tilaisuuden aikana oli mahdollista tutustua mallistoon tarkemmin sekä ihailla Bulevard Diamondin käsintehtyjä timanttikoruja. Osa tapahtuman tuotoista meni hyväntekeväisyyteen.

Verkkokauppa IVALO.com on Riikka Couture Capsule –malliston virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Illan kuvat otti Jere Viinikainen.

– Riikka Couture t-paita on jokaiselle tyylille arjen parhaimpiin hetkiin tuomaan iloa kantajalleen.” Riikka Ikäheimo kommentoi uutta Riikka Couture Capsule-mallistoaan.

 

 

 

Riikan upeita luomuksia. Ottaisin kumman tahansa!
Riikka ja Miss Suomi -kisoista tuttu Essi Unkuri.
Paidat tekivät kauppansa kutsuvieraille, jotka saivat illan aikana ne puoleen hintaan.

 

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!