5 x syyskuun suosikit + päivän meikki!

Nyt se syksy sitten tuli! Huh, kun eilen kävelin pimeässä illassa kotiin, niin tuuli oli hyytävä. Tästä se kaamos alkaa, hah. No, onneksi voi vielä nauttia aurinkoisen kirpakoista syyspäivistä ja väriloistosta, ennen kuin puut riisuutuvat lopullisesti alastomiksi ja sade, viima ja pimeys valtaavat maan. Mutta ei masennuta! Luetaan hyviä kirjoja, katsotaan Netflixiä ja hurmaannutaan kauniista asioista, kuten kauniista vaatteista ja laadukkaasta kosmetiikasta. Listaankin  nyt syyskuun viisi lempparituotettani, joilla tein päivän meikin, eli mukana on hyvä meikkivoide, huulipuna, ripsari, kajali,  ja peitevoide. Tuotteet saatu pr-näytteinä.

1 .Meikkipohjan tein Clarinsin Skin Illusion -värivoiteella, sävyssä 107.  

fullsizeoutput_1c41
Clarinsi seerumimeikkivoide on sopivan kevyt, mutta peittävä ja 40 hintaluokkaa.
fullsizeoutput_1c44
P9140614
fullsizeoutput_1c42
Tämä on L.A.Girl -sarjan PRO.conceal -peitevoide on maahantuojan mukaan heidän myydyin tuotteensa, enkä ihmettele. Ensimmäinen peitevoide Joe Blascon lisäksi, joka oikeasti peittää tummat silmänaluseni ja muutkin ihon virheet. Hintakaan ei tällä päätä huimaa, eli tuubin saa alle 5 eurolla ainakin Cocopandan nettikaupasta.
syys10
Essence syysuutuuksista löytyi tämä mahtava ripsari, joka maksaa alle 5 euroa. Tokmanneilta ja Cittareista ainakin saa.
fullsizeoutput_1c40
Ja samalta merkiltä ihana tehostekajali silmille. Mun katseen salaisuus usein on juuri vihreä tai turkoosi kajali annosteltuna sopivasti silmän ylä-tai alaluomelle. Rajaukset teen normisti mustalla linerilla, mutta päälle saatan lisätä väriä.
isadora
5. Huulet punasin Isadoran Lip Desire Sculpting Lipstickillä, uutuussävyssä 76 Ginger Brown 3,3 g, sen suositushinta on 15,90 euroa, mutta Eleveniltä saat sen nyt hintaan 13.30e. IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick on voidemainen huulipuna, jonka kevyt koostumus tuo huuliin täyteläisyyttä. Huulipuna sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä ja runsaan näköisinä. Huulipunan muotoiltu kärki mahdollistaa tuotteen tarkan ja helpon levityksen. Tykkään siitä, että punaus tehdään helpoksi ja että yksi tuote riittää siihen.
P9140622

Lopputulos oli raikkaan syksyinen, syksyn lehtien värinen.

Share:

Arvostan suuresti kommenttiasi!