Elämäni numeroina + päivän asu!

Ajattelin toteuttaa tämän hauskan numeroleikin blogissa ja haastan saman tien mukaan pari blogikollegaa, eli Souliinan ja Business-Woman Pian, joka muuten otti tämän postauksen kuvat Oasiksen Showroomilla. Kuvissa oleva Ditsy-kukkamekko on Oasiksen kestosuosikkeja ja menee hyvin syksyyn väriensä puolesta.

Elämäni numenoina:

1 lapsi, sitäkin rakkaampi.

2 kesämökkiä vierekkäisillä tonteilla samassa saaressa. Pyötsaaressa. Paikassa, jossa sijaitsee sielunmaisemani ja mansikkapaikkani.

3 henkilöä meidän pikkuperheessä, jota en vaihtaisi mihinkään maailmassa. Meillä on hyvä kolmen hengen tiimi. Teemme asioita yhdessä, hassuttelemme, riitelemme, rakastamme.

4 kertaa olen ollut vieraana Huomenta Suomessa. Ensimmäisen kerran Kokkaa tähtien kanssa-kirjan tiimoilta, toisella kertaa Uuden äidin selviytymisoppaan ilmestyttyä, kolmannen kerran Hullu akka! -novellikokoelmasta puhumassa ja neljännen kerran Perun matkan jälkeen kertomassa suomalaisoptikkojen hyväntekeväisyystyöstä siellä.

7 vuotta blogia pidetty (perustin Juorutoimittaja-blogin 2011 ja CinCiniä aloin päivittää aktiivisesti vuodesta 2013).

15 vuotta olen tehnyt toimittajanduunia, joka on paras duuni maailmassa. Viihdetoimittajana pääsee niin siisteihin paikkoihin ja henkkareita tehdessä voi elää monta elämää ja kokea läheltä niin mielettömiä ihmiskohtaloita.

Ditsy1Ditsy3Ditsy2Ditsy4

25 -vuotiaana lauloin Plus-tyttöbändissä(1996-1997) ja koin lyhyen artistimatkan Suomen ympyröissä. Pääsin tekemään kauan haaveilemaani musiikkia ja näkemään musabisnestä läheltä.

30 -vuotiaana kohtasin mieheni, jonka kanssa olen edelleen 16 vuotta myöhemmin.

32 -vuotiaana menin ensimmäiseen vakituiseen työhöni lehtitaloon Aller Mediaan. Siitä alkoi seikkailu, joka on määrittänyt kohtaloni tähän päivään saakka.

Ditsy6Ditsy7DItsy9

40 on kengännumeroni.

45 kiloa. Sen verran painoin, kun sairastin parikymppisenä anoreksiaa. Selvisin, tosin muistona siitä aikainen luustonhaurastuminen, osteopenia. Onneksi sain lapsen myöhemmin ja onneksi osaan arvostaa elämää ja peilikuvaani vaikka hieman pulleanakin, kunhan minulla ei ole ongelmaa ruuan suhteen.

46 on ikäni ja ikä todella on vain numero. Tapasin eilen Aira Samulinin ja hän on tosiaan 91-vuotias ja edelleen ryhdikäs ja nuorekas. En kuvittele yltäväni samaan, mutta Aira on mun voimaeläin.

57 on asuntomme numero.

76 on äitini ikä. Hän on vielä terve ja asuu kotona, luojalle kiitos siitä.

97 asuinneliötä on kodissamme.

156  kilometriä on matkaa kotiovelta mökille.

170 senttimetriä pitkä. Ihan hyvin pätkiltä vanhemmilta, äiti on 161-senttinen ja isä 172 -senttinen.

1200 euroa tuli mätkyjä maksettavaksi, murrmurr! Ensimmäinen mätkyvuosi piiiiitkäään aikaan. Pitää olla tarkempi tänä vuonna.

1155 Facebook-kaveria.

1496 Instagram-seuraajaa.

8 Comments

 1. 21.9.2018 / 05:16

  Super kaunis mekko 🙂 Pukee sinua hyvin.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   25.9.2018 / 16:55

   Joo, se on aika hauska tapa kelata elämänsä tapahtumia!

 2. 21.9.2018 / 09:28

  Olipa kiva haaste! En ole aikaisemmin tähän törmännytkään.
  Hiienon numerosarjan olet saanut aikaiseksi elämässäsi. Mielenkiintoisia lukuja!
  Aira Samulin 91 -vuotta / Siinä meille tavoiteltavaa tai ainakin loistava esimerkki.
  Ja ihana mekko on sinulla ylläsi. Väri sopii sinulle tosi hyvin.
  Kiitos Mia ja mukavaa tulevaa viikonloppua sinulle <3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   25.9.2018 / 16:59

   Kiitos Tuula, hokasin nämä kommentit vähän jälkijunassa, ikää kun on. 😀 Juu, Aira on loistava esimerkki elämänilosta! Hän ei muuten ole koskaan tarvinnut lääkkeitä, käyttää luontaistuotteita. Kertoi minulle. 🙂

 3. 21.9.2018 / 10:54

  Aivan huippu postaus! 🙂 Tuo sun duuni kuulostaa kyllä mielettömän ihanalta! Jos en kokisi myyntityötä näin omakseni, olisi tuonkaltainen duuni varmasti yksi iso vaihtoehto 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   25.9.2018 / 16:56

   Voi kiitos Henna! Kyllä toimittajan työ on parasta – mulle. Hienoa, että säkin olet löytänyt oman juttusi!

Arvostan suuresti kommenttiasi!