Leopardikuosi on aina in – päivän asu!

Jotkut asiat pitävät pintansa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen ja eräs niistä muodissa on leopardikuosi. Sanotaan, että se on vanhempien naisten ”puuma”vaate, mutta moneen menoon taipuva kuosi sopii kyllä kaikenikäisille, myös lapsille. Itse käytin leopardikuosia aika lailla 80- ja 90-luvulla. Minulla oli maailman ihanin leopardijakku Ferrer-liikkeestä, kun se eli vielä kulta-aikojaan. Käytin tuota jakkua menestyksekkäästi yöelämässä, sen ajan vakkaripaikkojani olivat muun muassa Hesari, Victors ja Adlon.
Jakku oli minulla pitkään vaatekaapissa, vaikken enää sitä käyttänyt, enkä myöhemmin olisi mahtunutkaan. En vaan raaskinut heittää sitä pois, koska siihen liittyi niin monta mukavaa muistoa.

Tämä kuvassa oleva mekko on jo loppunut Oasiksen nettikaupasta, mutta samanmallinen korkeakauluksinen kevyt ja ilmava pusero on yhä saatavilla.

miau3
Dress/ Oasis Pants/ Ivana for Tokmanni(saatu), Shoes Unisa, Earrings H&M
miau2
Kissakuosi sopii moneen menoon. Tämä Madonna-mekko on Oasiksen syysmallistosta.
miau1
Raikkaan kevyt ja hulmuava mekko toimii mustien housujen, legginsien tai sukkiksien parina. Mielenkiintoinen korkea kaulus ja sama elementti hihansuissa viimeistelevät tyylin.

4 Comments

 1. 24.9.2018 / 15:46

  Tämä on niin ihana uusi juttu meillä, odotan innolla mitä kaikkea saamme aikaiseksi<3
  Ihana mekko muuten sinulla<3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   25.9.2018 / 17:05

   Kiitos Nina! Pitää kokeilla kaikkea!

Arvostan suuresti kommenttiasi!