Sneak peak: Lidl Cherokee – päivän asu!

Kaupallinen yhteistyö.

Ensinnäkin: aivan mahtavaa, että Lidliltä tulee jatkuvasti uutta muotia. Miten innovatiivinen heidän konseptinsa onkaan.  Heidi Klumin uusi mallisto tuli tällä viikolla ja jo pukkaa Esmaralta Cherokee-niminen outdoors-mallisto, jossa on ihania rouheita countryhenkisiä farkku -ja flanellipaitoja, farkkuja, neuletakkeja, jne. Kenkiä ei tässä mallistossa ole, mutta niitähän löytyi edellisestä Heidi Klum-mallistosta. Uusi Cherokee-mallisto on kaupoissa torstaina 11.10. ja varmaan jäljellä on vielä edellistäkin Heidi Klumia, ja näitä voi hyvin miksailla ja mätsätä.  Eivätkä ole taaskaan hinnalla pilattuja.  Ja pisteet siitä, että brändi ei karsasta meitä vanhempiakaan bloggaajia, kuten tässä lähiaikoina on joidenkin kosmetiikkabrändien kanssa käynyt. Viittaan tällä kommentilla Minäkö Keski-ikäinen -blogin Tiian ja muutaman muun bloggaajan/kauneustoimittajan tekemään varsin ajankohtaiseen postauskampanjaan, jossa kerrotaan avoimesti joidenkin kosmebrändien harjoittamasta ikärasismista. Onneksi nämä brändit ovat nyt kaikkien tiedossa, että osaavat iäkkäämmät kuluttajat niitä välttää, eikä mene heidän rahansa hukkaan.

Mutta nyt päivän asuun. Valitsin väreihini sopivat tuotteet, eli nämä:

1. Tummansinisen farkkupaidan, jonka materiaali on miellyttävää pehmeää puuvillaa. Painonapit ja säädettävät hihat lisäävät käyttömukavuutta. Hinta 9.99e.

2. Viininpunaisen hapsuneuletakin. Materiaali on pehmeää polyakryyliä ja hapsut tekevät siitä persoonallisen. Niitä on myös harmaana ja tummansinisenä. Plussaa kätevistä taskuista. 11.99e

3. Slimcut-farkut, jotka ovat pehmeää puuvillamateriaalia ja sisältävät 2 % elastaania. Värivaihtoehtoina ainakin tummanharmaat reisissä olevalla samanvärisellä kirjailulla  tai valitsemani tummansiniset kauniilla kukkabrodeerauksella. (Katso kuvat). Farkut kannattaa muuten pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa, sillä ne saattavat päästää väriä. Kaikki nämä ovat muuten 40-asteessa konepestäviä. 13.99e

Asun kengät nappasin Heidi Klumin maanantaina ilmestyneestä mallistosta. Ne olenkin jo Instan puolella esitellyt ja ne ovat saaneet paljon ihastusta osakseen. Napakoiden mokkanilkkureiden hinta on 29.90e. Ovat todella kauniit, mutta pakko sanoa, etten ainakaan minä voi niillä kävellä kovin pitkiä aikoja. Korko on korkea, mutta tukeva. Enemmänkin kyse on jalkapöydän asennosta, joka ei noissa kengissä ole maailman  mukavin. Tuo hapsulaukku on Oasiksen ja se on kuulkaa ollut syksyn parhaita hankintoja. Maksaa nyt vain 32 euroa!!! Hintaa tälle asukokonaisuudelle tuli laukkuineen alle 90euroa!!!! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat Pia Lehto-Halonen.
Kuvauspaikka: Marsaaana Showroom.

es0
es1
es4
es5
es6
es7
es9
es10
es11
es12
es13
es14

Arvostan suuresti kommenttiasi!