Tätä et tiennyt minusta osa 1!

No niin, seuraa sarja häpeällisiä tunnustuksia, eli asioita, joita et välttämättä tiennyt minusta. Kun tähän ikään ehtii, niin ehtii myös sattua ja tapahtua. Osaa näistä en muistanut itsekään, kunnes tyttäreni penkoi laatikoista vanhoja lehtileikkeitä ja…

 1. Vuonna 2007 Sauli Niinistö valittiin takaisin eduskuntaan uskomattomalla äänivyöryllä. Vaalibileet pidettiin silloisessa Studio 51:ssä Fredalla. Olin juttukeikalla ja pussasin häntä(poskelle) samalla, kun ojensin onnitteluskumpan. Kuva päätyi Seiskan etusivulle ja lopputulos oli siis mitä mainioin gonzojuttu, jota en silloin osannut hävetä, enkä kyllä häpeä nytkään.
  – Sauli Niinistön vaimo varmasti vihaa sinua, oli tyttäreni kommentti, kun hän lehtileikkeen löysi.
  – Ei hän ollut silloin naimisissa, mutta minä kyllä olin, vastasin. 😀
  No, kyseessä tosiaan oli viaton suudelma poskelle jutuntekomielessä.
 2. Mistä päästäänkin muihin Niinistö-muisteloihin. Olin Luxemburgissa tekemässä samaiseen aviisiin miehestä juttua, kun hän oli Euroopan investointipankin varapääjohtaja. Silloinkin vein hänelle samppanjaa ja lehtikuvassa päälläni oli helteestä ruttuinen valkoinen mekko. Muistan vieläkin sen kuuman kesän ja helteisen Luxemburgin, jossa asuimme hotellissa, jossa ei ollut ilmaistointia. Kiinnitin siis huomiota tähän ruttumekkoon ja se harmitti aivan vietävästi, vaikka itse juttu oli täyttä timanttia. Muistelimme jutuntekoa Saulin kanssa myöhemmin Mattiesko Hytösen 65-vuotissynttäreillä ravintola Teatterissa. Minä ja moni muu sanoimme jo silloin Luxemburgissa silloin Saulille, että kannattaisi pyrkiä uudelleen pressaksi(oli hävinnyt Haloselle niukasti v.2006 vaaleissa ), mutta hän ei ollut asiasta näennäisesti innostunut. Ja kuinkas sitten kävikään…
 3. Mennään hieman ajassa taaksepäin. Arvatkaapa kuka on poseerannut sekä Suosikin että Journalisti-lehden kannessa. Kyllä, allekirjoittanut. Kuvien välissä oli 15 vuotta. 25-vuotiaana lauloin tyttöbändi Plussassa ja päädyimme Suosikin kanteen pienissä pienissä hepenissä. Nelikymppisenä toimittajana kerroin Journalistissa freekkuuden hyvistä ja huonoista otsikolla Yhden naisen yritys.
 4. Olen ollut showtanssijana Viking Linen laivoilla. Olin 18-vuotias, kun asuin ja esiinnyin pari kuukautta putkeen Turun laivoilla ja se oli kuulkaa opettavaista aikaa se. Meitä kohdeltiin kuin strippareita. Känniset miehet heittelivät kolikoita jalkojen juureen, kun otimme laivaan tulijat vastaan samba-asuissa. Silloin ei puhuttu tasa-arvosta tai #metoo-kampanjoista. Ilmeisesti tanssijoita saa kohdella kuin strippareita, vai miten se menikään?
 5. Minulta on poistettu kilpirauhanen. Syön loppuelämäni lääkkeitä, eikä siinä mitään. Onneksi se pirulainen saatiin pois, koska se oli tulehtunut. Kärsin siis synnytyksen jälkeen Basedowin taudista, eli kilpirauhasen liikatoiminnasta. Oireina olivat sydämentykytys, käsien vapina, voimatomuus, hikoilupuuskat ja ripuli. Laihduin lyhyessä ajassa noin 10 kiloa. Onneksi asia huomattiin, ennen kuin menin huonoon kuntoon. Siinä on nimittäin sydän kovilla, kun se käy ylikierroksilla, kuten koko kroppa.

Eilen olin työkeikalla Dinox-kuntoilulaitteiden hyvinvointitilaisuudessa hotelli Glossa.

*Jacket / Vila, *Faux leather pants / Oasis, *Shoes / Amy,  *Bag / Oasis
 Tästä tulikin sellainen seurapiiritoimittaja muistelee-tyyppinen postaus. Tämmöisiä paljastuksia tuli mieleen tässä ekassa osassa. Katsotaan mitä paljastan ensi kerralla! Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa, immeiset!

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!