Testissä Japanilainen V10 Plus -sarja!

Pääsimme pari viikkoa takaperin kokemaan elämyksellisen japanilaisen illan V10 Plus-sarjan edustajien kutsumana. Tilaisuus pidettiin Tokyo55 -ravintolassa, jossa söimme 7 ruokalajin japanilaisen illallisen.  Varmaan instan puolelta bongasittekin kuvani merkin takana olevan japanilaisen voimanaisen Akiko Yokotan, 49, kanssa. Hän oli valloittava persoona, joka pahoitteli englanninkielen taitoaan, mutta esitteli merkkinsä oikein vetävästi, asiantuntevasti ja tietysti hersyvän naurun kera. Opimme myös japanilaisen huudahduksen, jonka olen jo onnellisesti unohtanut. Haluan kyllä joku päivä käydä tuolla Nousevan Auringon maassa!

Parhaiten suomalaiset tuntevat V10 Plus-sarjan varmasti sen seerumeista.

Akikon mielestä kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä. V10 Plus -sarja yhdistää siis uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista ovat täysin vesipohjaisia.

Nyt olen siis testaillut päivittäin tilaisuudesta saamiamme pr-näytteitä. Lähtökohtaisesti tuotteet ovat superhyviä, melkeinpä kaiken hehkutuksen arvoisia, mutta pikku puutteitakin löytyy. Muistakaa, nämä ovat yhden ihmisen mielipiteitä, teillä voi käyttökokemus olla jotain muuta. Mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi kaikille ja toisinpäin. Näitä olen testaillut, ovat myynnissä hyvin varustetuissa apteekeissa.

 1. V10 Plus All in one Gel
 2. V10 Plus Soothing Cleansing Milk
 3. V10 Plus Water Based Peeling
 4. V10 Plus Vitamin A Serum
fullsizeoutput_1ed2

1. All in one Gel – kosteusgeeli, 50 ml

Tuotekuvaus:

Japanilaisen V 10 Plus -apteekkisarjan kaikille ihotyypeille sopiva uusi kosteusgeeli on todellinen tehopakkaus. Sen tärkeimmät tehoaineet ovat hyaluronihappoyhdistelmä, hydrolysoitu kollageeni, omenan kantasolu-uute, passionhedelmäuute sekä junossitruuna. Kahden hyaluronihapon yhdistelmä tehostaa ihon kykyä säilyttää kosteustasapaino koko vuorokauden ajan. Vesipohjainen tuote. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu

Käyttöohje:

Levitä puhtaalle iholle ensin mahdollinen seerumi ja sen jälkeen All in One -kosteusgeeliä. Anna imeytyä ja vaikuttaa iholla hetken.  Sopii myös silmänympärysiholle.  Ravista aina ennen käyttöä!

Oma kokemus:

Se on kevyt ja riittoisa. Pumppupullo takaa, ettei ainetta mene hukkaan. Pari pumppausta tuotetta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Tuotetta voi myös käyttää silmänypärysiholle. Täydellinen all in one -tuote esim matkoille (minulla tämä on nyt mukana Espanjassa).

IMG_6151

V10 Plus -ihonhoitosarjan ydin on tehdä huipputuotteita ilman ylimääräisiä ainesosia mahdollisimman puhtaista raaka-aineista. Miksi laittaa tuotteeseen ylimääräisiä hajusteita tai väriaineita, kun ne ovat useimmiten niitä, jotka aiheuttavat iholla allergisia reaktiota? kuuluu heidän mantransa. Lisäksi tuotteissa ei ole käytetty haitallisia parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

2. Soothing Cleansing Milk, 100 ml

Tuotekuvaus:

Rauhoittava puhdistusmaito puhdistaa ihohuokoset syvältä ilman, että ihon herkkä kosteustasapaino häiriintyy. Tuote poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävän silmämeikin ärsyttämättä silmiä. Puhdistusmaidon mieto sitruunaruohon tuoksu tulee luonnon sitruunanruohouutteesta, ja viimeistelee ihonhoitorituaalin aromaterapeuttisella otteellaan jättäen jälkeensä puhtaan raikkaan tunteen. Puhdistusmaito sisältää hoitavia kasviöljyjä: oliiviöljyä ja maissiöljyä. Oliiviöljy sisältää E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan iholla. Maissiöljy sisältää linolihappoa, joka imeytyy nopeasti ja aktivoi ihon toimintoja. Linolihapot ovat iholle välttämättömiä rasvahappoja. V 10 Plus Rauhoittavassa puhdistusmaidossa on lisäksi ikääntymistä ehkäisevää artisokan lehtiuutetta ja retinolipalmitaattia, joka on puhtaan A-vitamiinin hellävaraisempi muoto. Retinolipalmitaatti toimii antioksidanttina ja solun säätelijänä.

Käyttöohje:

Kostuta kasvot kevyesti lämpimällä vedellä ja levitä sille rauhoittavaa puhdistusmaitoa. Hiero ihoon, jotta meikki, öljyt ja epäpuhtaudet liukenevat. Huuhtele lämpimällä vedellä tai pyyhi kostealla liinalla. Vahvempikin meikki irtoaa jos puhdistusmaito levitetään suoraan kuivalle iholle. Poista silmämeikki puhdistusmaidolla lisäämällä sitä kostutetulle pumpulilapulle. Pyyhi pehmeästi silmän sisänurkasta ulospäin suuntautuvin liikkein.

Oma kokemus:

Poistaa hellästi ja tehokkaasti meikin, jopa vedenkestävän silmämeikin. Muu meikki lähtee ihan helposti, mutta jos on voimakas/vedenkestävä meikki, niin kannattaa tosiaan lisätä ainetta kostutetulle vanulapulle, kuten tuossa käyttöohjeessakin sanotaan. Miellyttävä sitruunaruohon tuoksu ja tehokas tuote. Olen itsekin ollut aina sitä mieltä, että meikki pitäisi pystyä puhdistamaan yhdellä tuotteella.

IMG_6155

3. Water Based Peeling – kuorintageeli

Tuotekuvaus:

Kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi. Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.

Käyttöhje:

Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois vaaleina hiutaleina. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä ja kasvot kuivataan froteepyyhkeeseen jolloin viimeisetkin geelin rippeet saadaan poistettua iholta. Käytetään 1 -3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen.
Pakkaus: 50 ml ja 100ml tuubi

Oma kokemus:

Tuote todella toimii ja kuollut iho alkaa kuoriutua välittömästi. Vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorinnan jälkeen iho on kirkas ja napakka ja täällä matkalla kuorin ihon auringonoton jälkeen joka ilta. Ainoa miinus tulee hieman lääkemäisestä tuoksusta. Tuoksua voisi verrata miedon desifiointiaineen tuoksuun.

IMG_6157

4. A-vitamiiniseerumi, 30ml ja 10ml matkakoko

Tuotekuvaus:

Tumma silmänympärysiho, ihon kuivuus ja elottomuus kertovat yleensä A-vitamiinin puutteesta iholla. Seerumi kirkastaa ihoa ja silottaa juonteita, sekä vaalentaa tummaa silmänympärysihoa. A-vitamiini on usein epästabiili, mutta V 10 Plus A-Vitamiini Seerumi on stabiili, hyvin siedetty ja koostumukseltaan helposti imeytyvä.
A-vitamiini tekee ihmeitä ihon aineenvaihdunnalle. Se uudistaa ihosoluja ja nuorentaa ihoa. Kirkastaa ja pehmentää ihoa ja vaalentaa tummaa silmänympärysihoa.

Käyttöohje:

Levitä muutama tippa puhdistetulle iholle ja hiero pyörivin liikkein ihoon.

Oma kokemus:

Tosiaan vaalentaa silmänympärysihoa mukavasti. Iho ei ole seerumin jälkeen ole kovin kosteutetun tuntuinen, vaan vaatii ehdottomasti parikseen All in one-geelin. Muuten kiristää. On toki tarkoituskin, että tuotteita käytetään yhdessä, mutta seerumia ei oikein voi käyttää yksinään, kuten joitain muita (kosteuttavia) seerumeita. Tämä tuote vakuutti itseni vähiten muuten todella loistavasta tuotesarjasta. Voihan olla, että itselleni sopisi joku muu noista 10 seerumista paremmin. Suosittelen etsimään itselle sopiva seerumi tällä seerumitestillä.

Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella tätä tuotekomboa!

V10 Plus -ihonhoitosarjaa myydään 150 myyntipisteessä. Esimerkiksi kaikissa Yliopiston apteekeissa kautta maan. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Lisäksi tuotteita myy merkin verkkokauppa, josta näet  myös tuotteiden hintatiedot.

IMG_6148

7 Comments

 1. 20.10.2018 / 17:45

  Enpäs ole tällaisesta tuotesarjasta ennen kuullutkaan. Tuo ihon kauneusihanteen kyllä jaan. ☺️ -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • malmimia
   Kirjoittaja
   22.10.2018 / 17:56

   Japanilaisesssa ja suomalaisessa ihonhoidossa on parhaimmillaan jotain samaa, muun muassa puhtaus, luonnollisuus, ja lähiraaka-aineet.

 2. 22.10.2018 / 08:09

  Itsekin olen parin tuotteen verran sarjaan päässyt tutustumaan ja näistä varsinkin kuorinta oli minun mieleeni 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   22.10.2018 / 17:54

   Joo, kuorinta on oma suosikkini myös. Niin helppo ja tehokas. 🙂 Tuoksu vain hieman lääkemäinen tosiaan.

 3. 22.10.2018 / 09:31

  Ihan uusi merkki minulle. Kuulostaa kyllä varsin toimivalta ja hyvältä sarjalta 🙂 Ja mahtavalta kuulostaa myös tuo teidän japanilainen ilta! Japanilainen kulttuuri on niin kiehtova!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   22.10.2018 / 17:55

   Kannattaa tutustua tähän sarjaan, ehdottomasti! Ja samaa mieltä, että japanilainen kulttuuri on kyllä niin kiehtova!

 4. 23.10.2018 / 05:31

  Mua harmittaa niin kovin, kun en päässyt tuonne tilaisuuteen – miksi kaiken pitää olla aina Helsingissä 😀 Tämä tuotesarja on kiinnostanut minua jo hetken, mutta vielä en ole sitä päässyt testaamaan 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!