MILK Copenhagen – leopardimekko vei sydämeni!

Yhteistyössä: Milk Copenhagen.

Oletteko jo tutustuneet tanskalaiseen MILK Copenhagen merkkiin? Tapasin tänään heidän edustajansa ja sain testiin pari ihanaa mekkoa. Ne herättivät heti niin paljon kysymyksiä ja ihastelua, että päätin tehdä aiheesta oman postauksen. Saan lisää kuvia huomenna ja päivitän ne sitten tänne, joten kurkkaa lisää silloin!

Idea toimii samoin kuin vaikka Pomp de Lux merkilläkin, eli myynti tapahtuu enimmäkseen kotimyyntinä edustajien kautta. Myös merkin nettikaupasta voi tilata, mutta malliston kaksi ensimmäistä viikkoa tilauksia voi tehdä vain edustajien kautta. Kauttani saat yhteyden keskustan alueella toimivaan edustajaan.

Siinä missä pomp on ihana, tyttömäinen ja tylliä täynnä, on MILK Copenhagen hieman sporttisempi ja boheemimpi vaatemerkki. Kaikki lastenvaatteet ovat persoonallisia ja särmikkäitä. Ja naistenvaatteet, oijoi, voisin ostaa melkein kaikki! Ne ovat sekä mukavia että näyttäviä sekä laadukkaita ja siihen nähden melko kohtuuhintaisia.

Koot alkavat 92 koosta ja suurin lastenpuolen koko on 158-164, mikä vastaa naisten XS kokoa. Naistenpuolella on koot S, M,L ja XL. Mitoitus on kuulemma enemmän hieman reilua kuin niukkaa. Aikuisten ja lasten puolelta löytyy samoja malleja, joten suht samankokoisen lapsen kanssa voi vaikka tehdä vaihtareita.

Kuulemma etenkin naistenmallisto on aina ollut suosittu ja tuotteita myydään nopeasti loppuun. Olkaahan siis ajoissa asialla, jos niitä himoitsette.

IMG_6606-ANIMATION
Tämän mekon kanssa käyvät niin korkkarit, saappaat, nilkkurit kuin bikerit ja mikseivät lenkkaritkin. Juju on tuossa epäsymmetrisessä helmassa, joka lisää pituutta ja näyttävyyttä.
väljä.JPG
Tästä kuvasta näkee hyvin, miten väljä malli on kyseessä. Tuo on M-koko, mutta itselleni olisi mennyt jopa S.
takaa.JPG
Mekon nimi on Ivalo ja se on 100-prosenttista hyvälaatuista viskoosikreppiä.
iu.JPG
Väljämallinen leopardikuvioinen mekko on kudottua viskoosia, jossa ¾-hihat röyhelökoristeilla ja takana nyörikiinnitys. Olen muuten Sugarin pressipäivässä Ja koira etualalla on ihana Mimmi.

2 Comments

 1. 2.11.2018 / 09:39

  Ihanan väljä ja rento mekko! Voisin kuvitella tuon mekon päälleni ja kuinka heiluttelisin sen helmaa 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   13.11.2018 / 13:21

   Joo, tämä on supermukava ja kuitenkin persoonallisen tyylikäs. 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!