Näin pelastin hätää kärsivät hiukseni!

Kaupallinen  yhteistyö: Maybeauty.

Tiedätkö sen, kun tukka alkaa putoilla ja mennä takkuun. Harjaan jää tukko hiuksia ja kuontalo muuttuu koppuraksi, sähköiseksi hiirenhännäksi ja mietit, mitä nyt tapahtuu, mitä olet tehnyt väärin?! Onko kyse vuodenajoista, hormoneista, vitamiininpuutteesta vai mistä? No, minä tiedän, koska alkusyksystä oma tukkatilanteeni oli juuri tämä. Pehkoa irtosi tuppoina suihkussa ja luulin jo sairastavani vähintäänkin jotain vakavaa sairautta. En kuitenkaan tapani mukaan googlettanut asiaa(Luojan kiitos!).  Kampaajani kertoi, että hiustenlähtö voi olla monen asian summa. Kenties saan liian vähän b-vitamiinia, tai käytän vääränlaisia hiustuotteita, syynä voivat olla myös stressi ja kilpirauhasen ongelmat (itseltäni on poistettu kilppari vuonna 2011, joten kärsin loppuelämäni kroonisesta vajaatoiminnasta.) Syynä voi olla myös hormonitoiminta. Sen muutokset vaikuttavat myös hiuksiin. Muun muassa ehkäisypillerien käyttö, raskaus, synnytys ja vaihdevuodet voivat saada hiuksia irtoamaan tavallista enemmän.  Hormoneihin liittyvä hiustenlähtö on usein tilapäistä ja ohimenevää. Kun elimistön tasapainotila palautuu, hiukset alkavat jälleen kasvaa normaaliin tapaan.

En kuitenkaan jäänyt odottelemaan tuota mahdollisesti joskus koittavaa tasapainotilaa, koska sain testiin Maybeautyn Moroccan Miracle Hair Combon tuotteita ja aloin käyttää niitä.

Hiukseni vahvistuivat jo viikossa ja kiilto palasi. Hiuksia ei enää lähtenyt tuppoina. Olin oikeasti aika yllättynyt ja erittäin helpottunut, että tilanne oli kuin olikin ohimenevä. Erityisesti vakuutuin shampoosta ja hoitoaineesta päivittäisessä käytössä. Uskon, että käyttämällä tuota shampoota ja hoitoainetta pääsee jo pitkälle, mutta niiden lisäksi suosittelen päivittäiseen käyttöön Moroccan Miracle-hiusseerumia. Se on ultrakevyt, rasvaton hiusöljy, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka sisältävät tärkeitä rasvahappoja. Seerumin sisältämät rasvahapot imeytyvät ja hoitavat hiuksiasi ja antavat niille luonnollisen silkkisen ja kiiltävän ilmeen. Jos sinulla on yhtään samankaltaisia ongelmia kuin itselläni oli, niin kehotan kokeilemaan. Jos tämä kova kolmikko toimi minulla, se todennäköisesti toimii myös sinulla.

Tässä tarkemmat kuvaukset tuotteista:

1. The Moroccan Miracle Shampoo hoitaa ja virvoittaa hiuksia antaen niille uutta eloa. Tunne ja näe miten hiuksesi tulevat terveemmiksi. Shampoota käytetään normaaliin tapaan: Viedään kokoinen annos hiuksiin, vaahdotetaan ja pestään.

m1

2. The Moroccan Miracle hoitoaine suojelee hiuksiasi säänvaihteluilta tehden niistä helpommat käsitellä ja muotoilla. Hoitoaine levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikkuttaa 2-3 minuuttia ja huuhdellaan pois.

mm2
Shampoo ja hoitoaine ovat kätevissä pumppupulloissa.

3. Moroccan Miracle Hair Seerumin avulla hiuksesi myös kuivuvat nopeammin, ja annat hiuksillesi pitkäkestoisen kosteutuksen, joka tekee hiuksistasi helpommat muotoilla ja ylläpitää! Seerumi levitetään pyyhekuiviin latvoihin. Itse olen käyttänyt kuiviinkin latvoihin ja se on toiminut.

fullsizeoutput_24eb

Muistuttaisin vielä, että Moroccan Miracle Hairilla on 100% rahat takaisin-takuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteilla saatuihin tuloksiin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja saat rahasi takaisin. He tarjoavat myös ilmaisen maailmanlaajuisen toimituksen.

Koodilla miakombo saat nyt testata näitä upeita tuotteita  -30% alennuksella. Se kannattaa hyödyntää, koska esimerkiksi nyt sivuilla on tarjous, jolla pääset kokeilemaan shampoota ja hoitoainetta yhteensä 35 eurolla. Siihen kun lyöt päälle tuon alekoodin, niin hinnaksi tulee enää 24,50e. Suosittelen tilaamaan kyllä kerralla nuo kaikki kolme tuotetta, niin saat parhaan lopputuloksen.

Koodi on voimassa 17.12. saakka. Tarjoukseen pääset suoraan tästä linkistä.

tukka

2 Comments

 1. Elli
  19.11.2018 / 19:04

  En tiedä. Ei toiminu mulla. Jotenki latisti ohuita hiuksiani. Mutta toi seerumi on käytössä ja on kuiville latvoille tosi hyvä.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.12.2018 / 11:26

   Aijaa, harmi kuulla. 🙁 Mulle nämä tuotteet sopivat täydellisesti. Hyvä, että sait avun kuitenkin seerumista!

Arvostan suuresti kommenttiasi!