Näyttävä pikkujouluasu alle 120 e!

Kaupallinen yhteistyö: Mywear.

Halvalla ei voi saada hyvää, sanotaan. Mutta nyt on K -Citymarketin Mywearilla sellainen pikkujoulumallisto, että oksat pois.  Esittelen teille kolme näyttävää, edullista ja supermukavaa pikkujouluasua, joista tässä postauksessa ensimmäinen.

Olen aina rakastanut juhlapukeutumisessa kolmea asiaa: pitsiä, turkiksia (huom, käytän vain tekoturkkeja tai aidoista korkeintaan vintageturkiksia) sekä korkeita korkoja. Valitsemassani asussa yhdistyvät kaikki nuo elementit.

Kun näin My Wearin pikkujoulumalliston punaisen pitsimekon, tiesin, että välillemme todennäköisesti rakentuisi intohimoinen rakkaussuhde.  Ja niin kävi. Väri on upean marjaisa ja sopii minulle mielestäni aika hitokseen hyvin. Mekon pitsi tekee siitä ylellisen. Alle kannattaa laittaa tukimekko, jos tilanne sitä vaatii. Minulla ei näissä kuvauksissa sellaista ollut, mutta kyllä se tekee aina ryhdikkäämmän näköiseksi ja piilottaa ei-toivotut läskit ja muut muhkurat. Eli ennen juhlia neuvoisin jättämään liiat rasvat ja suolat pois ja tosiaan vetämään tukimekon turvaksi, jos juhlamekko on kovin vartalonmyötäinen. Itsehän en ennen kuvauksia näin toiminut, joten what you see is what you get.  Sori siitä.

Mekon pariksi valitsin leopardinilkkurit sekä ylellisen lux-keepin, ja lopputulos henkii mielestäni vanhan ajan Hollywood-glamouria. Mywear on muuten vastuullinen valinta, eikä sitäkään näkökulmaa kannata tällaisten ”halpistuotteiden” kohdalla väheksyä. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita. Kaikki ajankohtaiset Mywear -tuotteet löydät täältä.

Tämän ekan setin asu:

Pauliina -pitsimekko punaisena (70% puuvilla, 30% polyamidi, L-koko) 39,95€
Lux -keeppi (92% akryyli, 8% polyesteri, onesize) 29,95€
Leopardinilkkurit (kangas, 40 koko) 49,95€
(Leggarit ovat omat)

Koko asu yhteensä 119, 85e.

Kuvat Pia Lehto-Halonen
Kuvauspaikka Kalasatama

mywear0
Pelkistetyssä pitsimekossa kangas itsessään pääsee pääosaan mekon leikkauksen pysyessä yksinkertaisena.
mywear1
mywear2
mywear5
Tekoturkis kiinnittää huomion ja tekee asusta näyttävän. Siksi se sopii hyvin pikkujoulujuhlijalle, joka haluaa kääntää katseita. Lisäksi se lämmittää ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.
mywear6
Näistä kengistä on pakko sanoa, että ne ovat supermukavat jalassa. Ja minä olen tästä asiasta todella tarkka, eli menen useimmiten mukavuus edellä. Nyt ei tarvinnut tinkiä mukavuudesta eikä tyylistä.
mywear7
Kynsilakka ja huulet sävy sävyyn. Punaiset huulet ovat aina tyylikäs ja toimiva meikkivalinta.
mywear8
mywear9
mywear10
mywear11
Oman tyylin saa päivitettyä pikkujoulukauteen pienillä eleillä, kuten asusteilla, meikillä ja hiuksilla. Tein itse meikkini, johon käytin muun muassa Isadoran pr-näytteinä saamiani Galactic-uutuustuotteita. Hiukset minulle loihti ihana Alica Köre Image-lift -kampaamosta.

10 Comments

 1. 10.11.2018 / 03:58

  Tosi nätti kokonaisuus ja nuo nilkkurit, vow! Rakastan leopardikuvioisia nilkkureita ja jos ovat vielä mukavat jalassa, niin sen parempi. Täytyy käydä nekin tsekkaamassa:)
  Hyviltähän nuo kuvat näyttävät, ei näy tarvetta tukimekolle!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   10.11.2018 / 11:14

   Kiitos Sari! Olin tosi yllättynyt, miten mukavat nuo kengät olivat. Ja koko asu oli todella positiivinen yllätys. Eli suosittelen lämpimästi!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   10.11.2018 / 11:14

   Kiitos Nelli! 🙂

 2. 10.11.2018 / 08:21

  Aivan ihana mekko, sopii sulle niin upeesti!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   10.11.2018 / 11:14

   Kiitos Jasmiina! 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   10.11.2018 / 11:15

   Kiitos Mira! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!