Testissä Nivea Q10 ikääntyvän ihon hoidossa!

Nivea on klassikko, joka on kulkenut mukana lapsuudesta saakka. Lähes kaikki ikätoverini varmaan ovat tutustuneet merkkiin esimerkiksi ikonisen cremen kautta. Sitä laitettiin meille 70-luvun lapsille pakkasella poskiin ja huuliin Vitaliksen ohella. Ja kun lähdettiin etelään, oli matkalaukussa useimmiten Nivean aurinkovoiteita. On tutkittu, että tuoksut jäävät muistiimme vahvimmin  ja juuri tuo Nivean tuoksu itselläni liittyy vahvasti lapsuusmuistojeni taidenäyttelyyn. Sitä ei voi kuvailla…se on Nivean tuoksu. Vuosien varrella muun muassa Saksassa asuessani huomasin, miten iso brändi Nivea siellä kotimaassaan on.  Niveaa valmistavan Beiersdorfin tehtaat sijaitsevat siis Hampurissa. Me asuimme Frankfurtin lähellä pienessä kaupungissa nimeltä Rudesheim am Rhein, mutta siitä lisää joskus.

Nivean juuret juontuvat 100 vuoden päähän,  kun syntyi juuri tuo NIVEA Creme-klassikko. Tuo maailman myydyin kasvovoide on nyt muuten on saanut ylleen ihanat pupupakkaukset, jotka ilahduttavat niin lapsia kuin lapsenmielisiäkin ( mm. allekirjoittanut). Nykyään miljoonat, eri ihotyypin omaavat ihmiset ympäri maailmaa luottavat NIVEA-brändiin. Vuosien varrelta olen aina löytänyt merkiltä itselleni sopivan ihonhoitotuotteen ja usein esimerkiksi Kaakkois-Aasiassa matkustellessa Nivean aurinkorasva on ainoa luotettava merkki, jota paikallisista supermarketeista uskaltaa ostaa. Nivean tutkijat työskentelevätkin eri ihotyyppien sekä erilaisten kulttuurin, sukupuolen ja iän asettamien ihonhoitotarpeiden parissa yli 50 tahon kanssa ympäri maailman, joten jokainen löytää varmasti sarjasta itselleen sopivan ihonhoitotuotteen.

ive<3
Nivean Q10-voiteet esiteltiin muutama viikko takaperin ja sain tuotteita testiin.
ivea3
Vielä haluaisin kokeilla NIVEA Q10 POWER Anti-wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumia, jonka keltaiset helmet houkuttelevat. Vähän väriä tähän pimeyteen.
ivea5
Tämä kaunis kimppu ilahdutti harmaana ja sateisena iltana Töölön Pilatesstudiolla järjestetyssä tilaisuudessa.

Nivealta tuli hiljattain uusittu Q10-sarja, jonka voiteita olen nyt muutaman viikon ajan testaillut. Suosikikseni on noussut NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -päivävoide. Se on kehitetty erityisesti herkälle iholle, sisältää rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta ja vähentää tehokkaasti herkän ihon kolmea tavallisinta oiretta: kuivuutta, kireyttä ja punoitusta.

Pidän siitä koska

 • Se tekee ihostani näkyvästi kiinteämmän.
 • Se rauhoittaa pitkän päivän jälkeen ja vähentää kuivuutta, kireyttä ja punoitusta(jota nyt iän myötä on joskus ilmaantunut, ennen ei koskaan.
 • Tuote on hajusteeton ja se sisältää suojakertoimen 15. Haluan, että päivävoiteissani on suojakerroin.
 • Voiteen kaverina olen käyttänyt NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +Firming -silmänympärysvoidetta myöskin herkälle iholle.

Pidän siitä koska

 • Sekin jättää silmänympärysihon näkyvästi kiinteämmäksi.
 • Q10 on tehokas ja luonnollinen ihon ikääntymistä hidastava antioksidantti, joka tässä tuotteessa yhdistyy kreatiininin kanssa stimuloimaan ihosolujen kollageenituotantoa (vähän kosmetiikkajargonia)
 • Silmiä ympäröivät rypyt ovat pienentyneet käytön myötä.
 • Se vähentää tummia silmänalusia, jotka ovat ongelmani.
kJdSA9aIRYee%rvnKqQ6kQ
VLIJhLzqTVe7AcKtGMt9EQ
Ihanat pakkaukset eikö? Käännettynä NIVEA on kirjaimellisesti ”lumenvalkoinen”.
C9E81BeEQTOdXfQmUpni+Q
Lapsuuteni Niveat olivat tummansinisissä rasioissa, mutta raikas valkoinen toimii myös. Valkoinen pakkaus on päivävoide ja tummansininen yövoide.
IMG_6698

Uskon vahvasti Q10:n tehoon, se on luonnollinen ihon ikääntymistä hidastava antioksidantti ja yhdistyy Nivean uutuustuotteissa kreatiinin kanssa stimuloimaan ihosolujen kollageenituotantoa. Meille pidettiin tilaisuudessa aiheesta hyvä ja napakka luento.  Kun hoitaa itseään niin sisäisesti, kuin ulkoisesti, voi hyvin ja näyttääkin kauniimmalta.

*Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Share:

2 Comments

 1. 14.11.2018 / 01:50

  Nivea Creme on kyllä klassikko ja olen aina tykännyt sen tuoksusta. Nivean tuoksu on mun mielestä yksi parhaista tuoksuista, mitä kosmetiikkatuotteissa on ylipäänsä. Pupupurkit on niin somia. Q10-tuotteet on mulle vähän vieraampia, mutta kuulostavat kiinnostavilta:)

  • malmimia
   Kirjoittaja
   1.5.2019 / 18:14

   Moikka, itsekin rakastan Nivean tuoksua, se on vaan niin miellyttävä. 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!