Mukaan kirjaan + päivän asu!

Kun pitkän linjan yrittäjä ja kouluttaja Jaana Villanen pyysi minua mukaan uuteen  #nostanainenpäivässä – 365 voimaannuttavaa tarinaa naisista -kirjaansa, niin ei paljoa tarvinnut epäröidä. Olin otettu, että hän pyysi minua mukaan ja että minunkin tarinani voisi olla mukana voimaannuttamassa muita naisia.  Kirjan tarinat ovat hyvin erilaisia ja siten ne ovat erilaisissa elämäntilanteissa voimaannuttavia. Kirja on siis eräänlainen vuoden voimaantumisopas lukijalle: Se puhuttaa, voimaannuttaa ja edesauttaa jokaisen tarinan voimalla. Minusta on upea idea nostaa toinen toistaan joka päivä – siten tuosta toiminnasta tulee maailmaa muuttava!

#nostanainenpäivässä-kirjan ja samannimisen somekampanjan myötä voimme vahvistaa kanssasiskoissa rohkeutta ammentaa voimaa itsestään. Että he uskaltaisivat toteuttaa itseään ja unelmiaan. Ettei yksikään nainen vähättelisi osaamistaan tai tekemisiään tai ajattelisi, että ”olen vain…” tai ”enhän minä osaa…” Tässä ei siis ole kyseessä miesten väheksyminen, vaan naisen ”elämän lukujen” ja eri elementtien tarkasteleminen naisnäkökulmasta miehiä vähättelemättä. Oman tarinani kirjoitin sellaisena kuin sen olen kokenut, kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan, minun totuutenani. Siitä tuli myös selviytymistarina. Saatte lukea sen sitten myös täältä blogista, kun kirja julkaistaan 8.3.2019 kansainvälisenä naistenpäivänä Helsingissä.

Omiakin kirjaprojekteja on vireillä, niistä lisää pian. Ihan kutkuttaa, kun en pääse vielä niistä teille kertomaan!!! En ole kymmeneen vuoteen julkaissut kirjaa, vaikka ideoita on kyllä piisannut. Nyt on oikea aika, tunnen sen vanhoissa luissani. Toivotan kaikille ihanaa joulua täältä Meksikosta, jonne eilen saavuimme! Kuvia ja juttuatulossa blogiin ja someen ja joka paikkaan. Koittakaa kestää siellä kylmässä, me koitetaan pärjätä täällä!

juna1
Tunika Junarose, kengät K-Citymarket Mywear
juna6
Kuvat: Pia Lehto-Halonen.

juna4juna3juna2

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!