Herkälle iholle: Kotimainen BTB13!

On aina mahtavaa, kun kotimainen tiedeinnovaatio patentoidaan ja vieläpä maailmanlaajuisesti. Näin kävi BTB13 -yhdisteelle. Jollet ole kuullut siitä vielä, niin pähkinänkuoressa se on yhdiste, jolla on menetelmäsuoja L-karnitiinin ja oroottihapon optimaalisesta yhdistämisestä niin, että se aktivoi kantasolujen jakaantumista ihosoluiksi. Kuulostaako heprealta? No mutta pääasia, että se tuntuu toimivan.

Siis: BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

BTB13 sarjaa valmistaa ja markkinoi kotimainen Naviter, jonka toimitilat sijaitsevat Herttoniemessä. Lue lisää BTB13 -tuotteista ja muistakin Naviterin tuotteista täältä.

Sarja jakautuu viiteen kategoriaan, joista viime viikon alussa päsimme tutustumaan Sensitive-sarjaan, ja saimme näytteet kotiin vietäväksi. Olen nyt testannut tämän herkälle iholle suunnatun sarjan neljää tuotetta: Kasvoseerumia, päivävoidetta, puhdistusvoidetta  ja kasvovettä.

IMG_8102
BTB13™️ -yhdisteen kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla Simo Rasin tutkijaryhmän kantasolukokeissa.
IMG_8106
Sensitive-kasvovoide on tuoksuton ja se hoitaa ja suojaa herkkää ihoa vahvistaen sen rakennetta. Voidetta käytetään aamuin illoin, ei siis erikseen päivä- ja yövoiteita. Voiteessa vaikuttavat tutkitusti vaikuttavat tehoaineet. Purkeista ei löydy
turhia kemikaaleja, vaan luonnon parhaita öljyjä ja uutteita.
IMG_8109
Seerumi on hoitolinjan päätuote ja sitä käytetään yhdessä hoitovoiteen kanssa. Voin vajaan viikon testauksen perusteella kertoa, että kombo toimii.  Säännöllisen käytön (seerumi+hoitovoide yhdessä) luvataan parantavan ihon hyvinvointia. Minusta tuntuu, että on parantanut jo nyt. 
IMG_8114.jpg
Tällä olen putsannut meikit männä viikolla ja se ainakin toimii. Silmämeikit lähtivät myös hellästi, eikä tarvinnut hinkkailla silmiä punaiseksi.  Käyttö: Voidetta levitetään kasvoille kaulalle sekö dekolteealueelle kevyin pyörivin liikkein. Huuhdellaan ja viimeistellään kasvovedellä. Käytetään aamuin illoin, eli iho kannattaa puhdistaa, vaikkei olisi sinä päivänä meikannutkaan. Ilmansaasteita, likaa ja pölyä kertyy iholle päivän mittaan ihan riittämiin.
IMG_8112
Kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen. Tämä on hyvä ärtyneen ja herkän ihon rauhoittaja ja kosteuttaja. Itsellä lämpötilan vaihtelut (Meksikon kesän ja Suomen talven välillä noin 35 astetta) tekevät ihostani aina herkistyneen, esimerkiksi se saattaa punoittaa enemmän. Siksi tällainen rauhoittava tuote on ollut tähän kohtaan paikallaan. Käytetään aamuin illoin.

Sarjaa myyvät kosmetologit, kampaajat ja klinikat kautta maan, eli se on puhtaasti ammattilaissarja, joka valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Hoitoloista kannattaa myös tiedustella BTB13-kasvohoitoja. Hatunnosto ja moninkertainen Avainlippu!

Share:

1 Comment

  1. 20.1.2019 / 04:30

    Olen kuullut kyseisestä merkistä, mutta olin siinä kuvitelmassa (tai muistikuvassa), että tuotteet olisivat vain anti-age -tyyppisiä. Hyvä uutinen, että sarjoja on monia. Kantasolu sanana on hyvin vakuuttava, mutta hieman hämilleen vetävä;)

Arvostan suuresti kommenttiasi!