Kunnon talvi ja talvinen asu!

Kaupallinen yhteistyö: Luhta.

Olen taas tottunut tähän ilmanalaan. Tavallaan käyn vielä tietynlaista kuherruskuukautta talven kanssa, koska muisto Meksikon auringonsäteistä hivelee vielä hipiää. Tiedän kyllä, että ehdin kyllästyä talveen vielä moneen kertaan. Mutta nyt on niin kaunista! Ei mitään loskapaskaa vaan ihana pikkupakkanen ja LUNTA. Tällainen talven tulee olla, sano. Pakkanen on myös pukeutumiskysymys. Kun päälle pistää kunnon laadukkaat talvivermeet, ei kylmyys tule ihon alle – ei pääse sinne lähellekään. Kotimainen on aina kotimaista, ja Luhta ikonisena brändinä edustaa sitä parhaimmillaan. Ihastuin tämän talven mallistosta näihin kahteen kaunokaiseen, eli Petriikka-takkiin ja Leena-kenkiin, jotka ilokseni sain ikiomaksi. Vaaleanpunainen talvitakki on mukavan hempeä ja puuterinen, vähän kuin ulkona valaiseva lumikin. Se on myös eräs lempiväreistäni, joka tuo iholle kauniin kontrastin.  Tänä talvena haluaisin päästä kunnon pulkkamäkeen ja pääsenkin perheen kanssa. Meidän lähipuistossa Koffarissa on hyvä laskea ja lämmikkeeksi voi ottaa höyryävän termarin, jonka voi täyttää esimerkiksi lämpimällä marjamehulla tai kaakaolla. Kunnon talvi on ilmastonmuutoksen takia surullisesti katoava luonnonilmiö, joten ollaan iloisia näistä kunnon pakkasen puremista talvipäivistä!

Kotimainen Luhta on ikoninen brändi, joka tuntee ulkoilun ja Suomen sään tuomat haasteet.  Olen käyttänyt merkin tuotteita lapsesta saakka. Luhdan tuotteita myyvät merkin jälleenmyyjät, jotka löydät täältä. Vinkkinä vielä, että esim. Zalandolla on tällä hetkellä hyvät alet Luhta-tuotteista. Pakkasasuun kannattaa panostaa, niin ei kylmä pääse yllättämään. Nyt vaan toivotaan, että tämä sää pysyy, eikä lumi sula tai toisaalta ettei pakastu liikaa. Sitten on jo vaikeampaa jo näin astmaatikkonakin. Linkit kuvissa.

Petriikka-takki

Hennonpinkki väri ja A-linjainen malli.

Malli on väljä, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Kiinteä, ylisuuri huppu noudattaa samaa trendikkään rentoa tyyliä.

Materiaali 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa.

Vettä hylkivä materiaali uhmaa raakoja sääolosuhteita yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa.

Pese  ylösalaisin max 30 asteessa. Kuivausrummun käyttöä matalassa lämpötilassa suositellaan.

Kuivapesua ei suositella.

Minulla koko 42.

Hinta 159.90e.

Materials 65% Polyester, 35% Cotton.

Material is water-repellent and protects you in a light rain keeping you dry and comfortable. A warm, puffy down imitation insulation feels soft and smooth.

Tumble dry at low temperature. Normal washing. Initial water temperature should not exceed 30°.

Do not dry clean; Garment may not be commercially drycleaned. Regular ironing, steam or dry, may be performed at low setting (110°) only.

Do not use fabric softener. Tumble drying recommended. Wash separately inside out.

P1150707

Luhta’s A-line coat is water-repellent material, combined with faux-down padding, defies harsh weather conditions. The fit is loose but the diagonal stitching gives a slimming optical effect. The fixed oversized hood follows the same trendy, casual fashion.

P1150708.JPG

fullsizeoutput_2c37
Kuvat: Pia Lehto-Halonen/Businesswoman-blogi.

Leena-kengät 

Pintamateriaali: Nahka ja keinonahka

Sisämateriaali: Tekstiili

Pohjallinen: Tekstiili

Pohjan materiaali: Synteettinen materiaali

Vuorin paksuus: Lämmin vuori

Materiaali: Keinonahka, tekoturkki

Hoito-ohje: Käsittele suoja-aineella ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Hinta: 119, 95e.

Leena shoes for women.

Shock absorbing EVA midsole.

Warm textile fur lining feels comfortable Cow suede upper. Rubber outsole. A.W.S. COOLNET + felt insole.

Synthetic leather support parts protect the heel and the toe area. Removable insole.

Brand rubber outsole.

P1150706
Vinkki: Leena-kengät saa nyt -15-prosentin alennuksella Zalandolta.

Luhta Sportswear Company on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1592 henkilöä ja tekee noin 241 miljoonan euron liikevaihdon. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori.

Yritys tunnetaan eripuolilla Eurooppaa muoti- ja sporttivaatebrändeistään: Luhta, Ril’s, Rukka, Your FACE, Icepeak, Li-Ning, Torstai, Sinisalo, O.i.s. Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska. Lisäksi yhtymään kuuluu vähittäiskauppaketju Aleksi 13, joka myymäläverkostoillaan kattaa koko maan. Lähde ja vaatteiden tekniset tiedot: Luhta.

P1150705

P1150697
Petriikka-takin tummansinisenä löydät nyt -20% hintaan Zalandolta. Muut värit löydät täältä.

Luhta is the largest Nordic Sportswear Company. Active people in over fifty countries around the world appreciate and depend on their personal smart-choice brands, all of which reflect an uncompromising Finnish heritage and Nordic know-how. The Group makes a turnover of about 245 million Euros and employs 1700 people. Exports activities cover in total over 50 countries. In addition to Luhta, the most famous brands of the Group are Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Your FACE and Ril’s. The group is responsible for the sales of Li-Ning brand in Europe.

9 Comments

 1. Mia Malmi
  Kirjoittaja
  15.1.2019 / 19:03

  Varmaan siellä Joensuussa onkin! 🙂 Täällä etelämmässä onneksi vielä kohtuudella. 🙂

 2. 16.1.2019 / 01:57

  Onpa kivat nuo saappaat:) Noilla on varmasti helppo tepastella jäisemmälläkin pinnalla ja lumessa. Todella hyävnnäköisetkin! Tykkään itse tuollaisista karvasomisteista, ihanat<3
  Kivaa talvista viikkoa:)

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 06:56

   Kiitos Sari mä ihastuin näihin myös! Tyyli ja käytännöllisyys yhdistyvät näissä ihanasti. Aivan mahtavaa viikkoa sullekin! 🙂

 3. 16.1.2019 / 21:06

  Kaunis takki! Mä niin rakastan huurteisia vaal.punaisen sävyjä <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   17.1.2019 / 11:55

   Kiitos, kuin myös! Ne antaa jotenkin iholle kauniin hehkun. Kivaa loppuviikkoa!

 4. Annukka || @happyannukka
  16.1.2019 / 21:13

  Tuo vaaleanpunainen toppatakki on kyllä ihana. Samaa väriä halusin itsekin talvipukeutumiseen kaulaliinan muodossa.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   17.1.2019 / 11:56

   Kiitos Annukka ja mukavaa loppuviikkoa sulle! 🙂

 5. Jane / Yhtä kuin
  17.1.2019 / 13:26

  Näyttää tosi lämpöiseltä ja ihanalta tuo takki! Sellainen, että siihen tekee mieli todella käpertyä suojaan 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!