Hiihtolomalla Dubaihin!

Kaupallinen yhteistyö: Klingel Suomi.

Voi elämä! Olipas eilen mukava ystävänpäivä. Sain syödä aamiaista 5 tähden hotellissa St. Georgessa ja samalla tutustua Lieracin uutuuksiin sekä kohdata ihania ihmisiä. Sain kuulla muun muassa ylennys- ja vauvauutisia, nauraa sydämen pohjasta ja kävellä Pian kanssa ympäri aurinkoista Herttoniemeä, niin että askelmittari paukkui. Siellä kävimme tutustumassa mielenkiintoiseen suomalaisyritykseen Naviteriin. Pirun flunssa vaan ei hellitä kokonaan otettaan vieläkään. No, jospa sunnuntaina  Dubain lämmössä se vihdoin parantuisi. Niin ihanaa lähteä! Mitä vanhemmaksi tulen, sen tärkeämmäksi valo ja aurinko minulle ovat tulleet. Ne ovat kuin lääkettä, jota janoan koko ajan lisää vanhoille kolottaville jäsenilleni.  Olen käynyt Dubaissa kerran aiemmin kaksi vuotta sitten helmikuussa. Silloin oli harvinaisen kylmä vuodenaikaan nähden ja aavikolta tulevat hiekkamyrskyt vaikuttivat negatiivisesti säätilaan. Yhtä kaikki pidin paikan kauneudesta, siisteydestä ja turvallisuudesta. Maan ihmisoikeustilanne arveluttaa monia, mutta näin satunnaisen matkailijan näkökulmasta en alkaisi boikotoida koko maata, tarjoaahan se tällaiselle pohjoismaalaiselle turistille kuitenkin helpon lomakohteen vain 6 tunnin lentomatkan päässä. Sinne saa edullisia suoria lentoja ja se on vieläpä tähän vuodenaikaan lämminkin. Dubai sopii erinomaisesti  ”aivot narikkaan” -lomakohteeksi tai vaikka ihan pelkästään shoppailijoille ja auringonpalvojille. Helppo lomakohde, jonne länsimaalaisen on kätevä matkustaa. Mutta kukin saa toki boikotoida, jos siltä tuntuu. Meidän perhe sai lennot tällä kertaa täysin pisteillä, sen verran ollaan lennelty ristiin rastiin maailmaa viime aikoina. Hotellit toki maksavat, siellä kun keskeisillä paikoilla olevien asumusten hinnat ovat melko suolaisia. Mutta kuten olen aina sanonut, on matkailu kuin laittaisi rahaa pankkiin. Se on investointi oman ymmärryksen ja maailmankatsomuksen avartamiseksi. Ja aika pirun mukavaa useimmiten myös. Itse tunnen erityisesti matkoilla olevani elossa. Minussa virtaa isäni levoton maailmanmatkaajan veri, vaikka kyllä rakastan olla kotonakin. Mutta aika ajoin, kuten tänä viikonloppuna on pakattava laukut ja lähdettävä. Ihanaa viikonloppua meille(me lähdemme varhain su-aamuna) tämän suuren sulattajan(olettehan lukeneet ip-lehtien otsikot) syleilyssä, hehe!

Alba Moda -mekko

Naisellinen mekko, jossa muodikas epäsymmetrinen helma
Sivulla tehostevärinen somistus
Vyötäröllä kevyttä rypytystä
Kirkkaanvärinen painatus
Hoikentava vaikutelma
Tuotetiedot
Väri Musta/​Valkoinen/​Kulta
Hinta 99,99e.
Itselläni päällä koko 40

Olkalaukku

Muodikas malli
Sopii monenlaisiin tyyleihin
Paljon säilytystilaa
Hinta 12,99e

Kengät: K- Citymarket Mywear.

Kuvauspaikka Kauppakeskus Redi, Kalasatama. Kuvat otti Vilja Halonen.

klinku2
kliku3
kliku1
IMG_4989
IMG_4928
kliku2

Share:

4 Comments

 1. 15.2.2019 / 12:21

  Mä olin juuri Fuerteventurassa ja teki oikeasti niin hyvää kaikille kolotuksille 😀 Kroppa ja iho olivat ihan eri planeetalta kuin täällä Suomessa. Oikein ihanaa reissua sinulle! 🙂

 2. 16.2.2019 / 09:31

  Ihana mekko! Dubai oli kyllä meillekin hieno kokemus. Käytiin aavikko safarilla ja Burj Khalifassa at the top – tasanteella. Ihanaa lomaa!Mekin lähdetään maanantaina reissuun!

 3. 17.2.2019 / 09:05

  Nautinnollista matkaa 🙂

 4. 18.2.2019 / 02:57

  Upea mekko, joka istuu sulle todella hyvin!

  Itsellä on kyllä kieltämättä sellainen maailmanmatkailijan kaipuu sydämessä, mutta viimeiset 12 vuotta on tullut matkailtua tässä upeassa koti-Suomessa. Varmasti näin lähitulevaisuudessakin, kun ilmaston tilaa katsoo.

  Mutta vannomatta paras, sillä musta maailma on niin kaunis, että näkemistä riittäisi ja itseäni kiehtoo ne, joissa näkee aidosti paikallisten elämää vaikka aniharvoin niissä paikoissa englantia edes puhutaan tai on ns. mukavuuksia tarjolla. Eli ehkä Dubai ei ois se mun juttu Vaikka varmasti kokemushan sekin olisi!

  Tässä kotimaassa pysymisessä on tullut opittua, että vaikka matkailu avartaakin niin onneksi nykypäivänäkin on paljon muitakin keinoja avartaa näkemyksiään, tutustua eri kulttuurien ihmisiin ja lisätä sitä omaa ymmärrystä. Se vain vaatii enemmän vaivannäköä, mutta avarakatseisuus ja oman ymmärtämisen lisääminen ovat todellakin enemmän kuin sen vaivan arvoisia

  Ihanaa matkaa!

Arvostan suuresti kommenttiasi!