The Cock-ravintolan timanttibileissä – katso ketkä kaikki olivat paikalla!

Pääsin toissa viikolla kokemaan mahtavan illan korujen ja ystävien merkeissä The Cock-ravintolassa, joka muuten meni heittämällä listalleni paikoista, joissa aion lähiaikoina käydä syömässä. Miten mahtavan tunnelmallinen paikka Kasarmikadun laidalla. Illan aikana saimme myös maistella ravintolan herkkuja buffet-pöydästä sekä näkemään ensikertaa Cosmic-korusarjan tuotteita suunnittelija Marko Björsin johdolla.

Ystävänpäiväviikon hengessä kahdelle pariskunnalle tai ystävyksille arvottiin kaksi 0,02ct/F-VS timanttia, kaksi 0,05ct/F-VS -timanttia(miettikää!) sekä kahden hengen, kolmen ruokalajin illallisen The Cockissa. Toiveikkaana osallistuimme arvontaan, mutta jäimme tällä kertaa nuolemaan näppejämme. Timantit voitti muuten Meiju Suvas sekä eräs hiljattain naimisiin mennyt söpö tyttöpari. Onnea heille! Olisivat ne timantit kelvanneet minullekin, varsinkin, kun tuli silloin Meksikossa ryöstetyksi eikä vasemmassa nimettömässä ole enää rakasta vihkisormusta.

Hauskan illan aikana esiintyivät Nisa Soraya ja Miso Misic. Myöhemmin olisi kuulemma ollut luvassa Meiju Suvaksen ja Tuure Boeliuksen duetto karaokessa, mutta itse jouduin jo lähtemään kotiin ennen tätä spektaakkelia, harmi.

Mutta siis, menkää tutustumaan Markon hienoon korusarjaan, joka löytyy Westerbackin ja A.Tillanderin liikkeistä. Ja menkää katsastamaan The Cock, jollette ole vielä käyneet, huippu mesta!

Kuvakreditit: Atte Kajova.

_W0B3078
The Cock-ravintolaa pyörittävä Richard Mc Gormick ja korusuunnittelija Marko Björs
_W0B3110
Arpatyttönä toiminut, missikisoistakin tuttu Essi Unkuri.
_W0B2962
Upeita Cosmic-sarjan koruja.
_W0B2974
Korut ovat unisex.
_W0B3145
Tubetähti Tuure Boelius.
_W0B3165
Artisti ja eläinaktivisti Kana Alanen.
_W0B3197
Rata-autoilija Emma Kimiläinen.
_W0B3237
Mentalisti Noora Karma.
_W0B3295
Yrittäjä Susanna Penttilä ja muusikkomies Ronnie Roos.
_W0B3255
Toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila.
_W0B3332
Sisarukset Kim ja Kia Herold.
_W0B3352
Tyylikonsultti Leena Sarvi ja aviomies Seppo Hannikainen.

Arvostan suuresti kommenttiasi!