Kotimainen huippuripsiseerumi + yritys sen takana!

Haluan vinkata teille ihan huipusta KOTIMAISESTA ripsiseerumista, jonka sain testiin reilu kuukausi sitten. BTB13 Ripsiseerumi on nimittäin tehnyt minuun aikamoisen vaikutuksen. Sipaisen sitä ripsen tyveen aamuisin ja iltaisin ja ripseni ovat sen käytön myötä selkeästi elpyneet, vahvistuneet ja pidentyneet.

Ripsiseerumi sisältää ripsiä vahvistavaa BTB13™-hoitogeeliä ja pidentävää pentapeptidiä. Sitä levitetään aamuin illoin ripsien tyveen. Herkälle iholle kehitetty hajusteeton seerumi sopii käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa tai niiden poistamisen jälkeen. Ja mikä parasta se sopii myös kulmakarva-alueelle, jos on kasvukoloja mm. arpien takia. Silloin kun itse luovuin ripsipidennyksistä muutama vuosi sitten, olisi totisesti tarvinnut tällaista tuotetta. Olin epätoivoinen, kun omat ripset olivat pidennysten jäljiltä pelkät harvat tyngät. Ripset elpyivät noin kuudessa kuukaudessa, joten se oli pitkä tie se. Enää en hinnankaan takia ota ripsipidennyksiä, vaikka ne hyvin sopivatkin ja helpottavat toki arkea.

Mutta tämä on siis paras ripsiseerumi, jota olen testannut. Tuotetta saa ostaa jälleenmyyjiltä, lähinnä kosmetologeilta, kampaamoista, klinikoilta ja hoitoloista ympäri Suomen. Seerumia valmistavan Naviterin kotisivut ja jälleenmyyjät löydät täältä.

BTB13 Ripsiseerumi =
Suomalainen tieteellinen innovaatio
Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
Valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

IMG_9359

Myös yritys seerumin takana teki syvän vaikutuksen, kun pääsimme tutustumaan pelipaikoille Pian kanssa. Tämä nopeasti kasvava suomalainen perheyritys kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingin Herttoniemessä. He ovat erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Katso aikaisempi juttuni Naviterin herkän ihon BTB13-tuotteista täältä. Heidän muita brändejään ovat Unna Nordic, Murumuru, Ekopharma Helsinki ja Atopik Finland. Ovatko mitkään näistä sinulle ennestään tuttuja? Kannattaa tutustua!

Ihanaa viikonloppua!

11 Comments

 1. Sorakukka
  9.3.2019 / 16:07

  Monesti miettinyt mahtaako seerumit oikeasti toimia ja mihin toiminta perustuu. Samaan hengenvetoon voisin naurahtaa että minä olisin varmaan ongelmissa pidempien ripsien kanssa sillä irto ripset tuntuu aina jäävän pyörimään silmiin.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:40

   Toiminta perustuu siihen, että aktiiviset ainesosat tunkeutuvat hiustuppiin ja stimuloivat niiden kasvua. Vahvat tupit pystyvät tuottamaan pitkiä ja terveitä ripsiä.

 2. 9.3.2019 / 16:19

  Mielenkiintoinen tuote! En olekaan aiemmin ajatellut tarvitsevani ripsiseerumia, mutta nyt kiinnostuin 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:42

   Sillä on monta hyvää ominaisuutta ja sen käyttö säästää sekä ripsiä että rahaa, kun ei tarvitse irtoripsiä. 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:42

   Kannattaa, kun kyseessä on vielä kotimainen innovaatio. 🙂

 3. 9.3.2019 / 16:55

  Tämä oli mielenkiintoinen lukea! Mä peukutan aivan erityisesti kaikkea kotimaista, ihanaa miten paljon meiltä löytyy osaamista ihan omastakin maasta! 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:43

   No sinäpä sen sanoit! Suomi nousuun! 🙂

 4. 11.3.2019 / 07:10

  Ooh vaikuttaa hyvälle seerumille! Mua lähinnä kiinnostaisi ettei ripseni tipahtelisi niin helposti (kuitenkin taivutan, käytän ripsaria ja pesen niitä päivittäin). Pitää laittaa korvan taa tämä tuote!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

 5. Elisabeth
  17.3.2019 / 12:43

  Onpa ihanan oloinen tuote! Onko tietoa, missä hintaluokassa kyseinen pyörii? 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   19.3.2019 / 14:51

   Noin 55-60 euron hujakoilla, eli ei ihan halpa, mutta riittoisa kylläkin. 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!