Nosta nainen päivässä + etukoodi Bearelille!

Huomenna on naistenpäivä, joten ihanaa naistenpäivää kaikille!

Olen aina ollut iloinen, että synnyin naiseksi ja juhlistanut naiseuttani kaikkine puolineen. Aion vaalia niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointiani aina hautaan saakka. En siis aio lopettaa itsestäni huolehtimista, meikkaamista ja laittautumista, jos vaan kädet ja pää jotenkuten toimivat, ennen kuin on exitus-lappu varpaassa. Koska ne pienet asiat kertovat siitä, että rakastan itseäni. Olen itselleni tärkeä. Jokaisen pitäisi olla oman elämänsä tärkein henkilö, eikä elää muita varten. Pääsin keskiviikkona vaikuttajien hyvinvointiaamupäivässä kuulemaan Peppiina Merosen nerokasta hyvinvointiluentoa, jossa hän antoi  aika brutaalin mielikuvaharjoituksen. Sellaisen, että jos nainen elää keskimäärin 85-vuotiaaksi(jos hyvä tsägä käy), niin kuinka monta vuotta SULLA on jäljellä? Lasketaanpa. Minä täytän tässä kuussa 47-vuotta, eli minulla olisi 38 vuotta jäljellä. Siis ihannetapauksessa. 38 kesää, 38 juhannusta ja joulua, joista kaikki eivät ehkä enää niin vauhdikkaita tai edes terveitä. Se, että ymmärtää elämän rajallisuuden antaa mahdollisuuden elää tässä ja nyt. Toteuttaa unelmiaan nyt eikä sitku.

Olen onnellinen ja ylpeä saadessani olla mukana Jaana Villasen #nosta nainen päivässä -kirjassa, joka julkistettaan huomisaamuna Musiikkitalolla. Tähän astinen elämänoppini piti tiivistää 1200 merkkiin – napakasti ja väkevästi. Se on haaste myös kaltaiselleni pitkän linjan tekstiammattilaiselle.

Päädyin kirjoittamaan siitä, miten minusta tuli minä. Lapsuuden erilaisuuden ja häpeän painolastista vapautumisesta, takkuisestakin polusta. Vapaudesta, virtauksesta ja vastuusta. Selviytymisestä.

#nostanainenpäivässä -kirjassa kuuluu 365 naisen ainutkertainen, vahva ääni, joka voi tuoda kyyneleitä silmiin tai hymyä huulille. Yksi tarina vuoden jokaiselle päivälle auttaa herättämään sinussa uinuvan voimavaran. Kirjan tarinat sisältävät ja valavat sitä ainutkertaista rohkeutta, joiden avulla lukija kykenee tarttumaan haasteisiin, joita hän kohtaa.

Jaana halusi toimittaa tämän kirjan, koska toivoi, että kirjan myötä jokainen nainen pyrkisi tuomaan itsestään parhaan esiin uskaltaen olla aidosti sitä, mitä on: osaava, myötätuntoinen ja arvostava – ja menestyä juuri siinä sillä alueella, jonka kokee itselleen tärkeäksi, parhaaksi katsomallaan tavalla. Hän uskoo, että jokainen nainen on upea, juuri sellaisena kuin hän on, ollen aina ensisijaisesti hyvän tekijä itselleen. Ei itsekkäästi, vaan itsenäisesti.

IMG_9324
NNP

Ja samalla muistuttelen, että koodilla MIA12 saat 12 prosentin alennuksen ostoksistasi Bearel-nettikaupasta. Bearelilta löydät laadukasta korealaista kosmetiikkaa, merkkeinä mm. TonyMoly, Huxleys, Mizon, Holika Holika, Kocostar….alekoodi on siis voimassa toistaiseksi.

IMG_9211
Share:

11 Comments

 1. 8.3.2019 / 01:44

  Minäkin olen iloinen, että olen syntynyt naiseksi. Hyvää Naistenpäivää Mia<3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   8.3.2019 / 08:45

   Kiitos samoin, Sari! <3

 2. 8.3.2019 / 08:01

  Nosta nainen päivässä … eipä kai ajatuksessa mitään vikaa ole. Mutta jotenkin, kun aikoinaan päädyin miehiselle tai ainakin tasa-arvoiselle alalle, niin naisten ja miesten erottelu monessa asiassa on minusta ollut vähän outoa 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   8.3.2019 / 08:43

   Niinpä. Ajatuksena tuossa onkin se, että naiset harvemmin tuovat omaa tarinaansa ja osaamistaan esiin yhtä rohkeasti kuin miehet. Naisten oikeudet eivät aina ole myöskään olleet samalla tasolla, eivätkä ole monissa maissa vieläkään. Silloin on syytä antaa vähän vetoapua, että kaikkien tarina tulisi kuulluksi.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:46

   Samoin Mira vielä näin jälkikäteen! <3

 3. 8.3.2019 / 15:07

  Nyt mielenkiintoni heräsi. Tuo kirja täytyy saada käsiin.

 4. tuulanneli
  9.3.2019 / 18:20

  Hyvää naistenpäivää näin jälkikäteen! Toisaalta meillähän tulisi olla naistenpäivä vuoden jokaisena päivänä 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   10.3.2019 / 09:44

   Kiitos! Tosi on, niin pitäisi! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!