Päivän asu ja Herbina-arvonnan voittaja!

Pääsin torstaina aika uniikkeihin kekkereihin, nimittäin Finnair lanseerasi uuden suoran lennon Helsingistä Los Angelesiin USAn suurlähetystössä Helsingin Kaivopuistossa. Olin saanut kutsun ihan yksityishenkilönäkin, mutta siitä tuli myös työkeikka, kun tein sieltä palstaa Me Naisille. Muista lukea tilaisuudesta juttua ensi viikon lehdestä. Oletko muuten käynyt Losissa? Mä olin kerran tekemässä juttua Miami Vice -elokuvan tähdistä Colin Farrellista(lääh) ja Jamie Foxxista(lääh). Paikalla oli myös upea Naomie Harris. Colin istui ylimielisenä tupakka korvan takana lehdistötilaisuudessa, kun taas Jamie oli vallan ihana. Hän lauloi mulle serenadin ja otettiin yhteiskuvat ja kaikki. Naomie oli mukava ja symppis myös. Näin matkallani muitakin tähtiä, muun muassa Frendien Matt Perryn sekä juontaja Ryan Seacrestin, jonka kanssa otettiin myös yhteiskuva luksushotelli Four Seasonsin pihalla. Haluaisin enkelten kaupunkiin uudelleen, koska paljon jäi tuolla pikavisiitillä näkemättä. Tuo Finskin suora lento kestää siis 11 tuntia, mikä on ihan siedettävä kun vertaa siihen, että matkaa sai ennen vanhaan Nykin kautta tehdä kaksinverroin pidempään. Saman verran, eli tuon  11 h muuten kesti suora lento Puerto Vallartaan Meksikoon, jossa olimme joulukuussa. Se lento lopetetaan, näin kuulin huhuttavan, plääh.

Tilaisuus oli cocktail-henkinen, ja valitsin ylleni Cut&Pretin kevättä henkivän mekon, joka on tuore löytö tämän viikon Hullareilta. Mekko on tehty pehmeästä ja joustavasta materiaalista. Siinä on vajaamittaiset hihat ja pyöreä pääntie. Vyötäröä somistavat laskokset ja se on naisellinen sekä ennen kaikkea supermukava päällä. Mekko maksoi 29.90 euroa ja ja sitä on vielä jonkun verran jäljellä, joten ehdit hakea tänään omasi! Tukankin kävin muuten leikkauttamassa Hullareilla hintaan 45 euroa. Oli hyvä päästä eroon kuivista latvoista ja hiukset näyttävät nyt paksummilta ja elinvoimaisemmilta.

Herbina-arvonnan voitti Karoliina Riihinen. Huikkaatko mulle meilillä (malmimia@gmail.com) osoitteesi, niin postitan tuotteet. Lämpimät onnittelut!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

IMG_9755
Mekko on 94 % polyesteriä ja 6 % elastaania ja supermukava päällä. Itselläni on koko 40.
IMG_9756
Ei muuta, kun Losia kohti! Kengät/Unisa Laukku/Chanel. Kuvat otti Jonna Öhrnberg.
IMG_9743
Oli mulla komeaa herraseuraakin.

Arvostan suuresti kommenttiasi!