Haluatko kiiltävät, upeat hiukset – kokeile tätä!

Ajattelin vinkata tästä supertuotteesta, jonka mielestäni tulisi olla jokaisen naisen salainen ase.  Sen jälkeen kun aloin käyttää sitä, olen kuullut vain kehuja tukastani. Esimerkiksi kun olin  taannoin työkeikalla Jussi-gaalassa, niin kollegat ihastelivat, miten tukkani on niin sileä ja kiiltävä. No minäpä paljastan salaisuuteni. Otin käyttöön Color WOW -tuotesarjan Dream Coat-suihkeen ja no more bad hairdays, I tell ya that!

Trendikkään glass hair -trendin ovat jo lanseeranneet useat julkkikset kuten Kim Kardashian ja Dua Lipa. Kim Kardashianin luottokampaajan Chris Appletonin salainen ase on juuri Color WOW:n Dream Coat Spray. Enkä mitenkään fanita Kimiä, vaikka olen nyt lyhyessä ajassa ottanut hänet puheeksi, ensin retinolipostauksessa täällä ja nyt tämän tukkatuotteen yhteydessä.

Dream Coat silittää ja kiillottaa hiukset lasimaisen kiiltäviksi ja suojaa niitä samalla kosteudelta. Kevyt suihke toimii kaikkiin hiuslaatuihin. Ei siis enää sähköisiä ja takkuisia hiuksia kosteallakaan ilmalla tämän suihkeen avulla! Suihkeen uniikki koostumus aktivoituu lämmön avulla ja vaikutus kestää jopa 3 pesukertaa. Se ei latista hiuksia tai tee niistä öljyisiä, päinvastoin. Itse käytän tuotetta suoristusraudan alla, koska siinä on mukana lämpösuoja. Sitä voi myös käyttää hiustenkuivaajan kanssa halusit sitten suoran, laineisen tai kiharan lopputuloksen.

Käyttö: Jaa pyyhekuivat hiukset osiin, suihkuta osat läpi ja harjaa hiukset. Sen jälkeen kuivaa hiukset ja muotoile haluamallasi tavalla. Katso video tuotteen käytöstä täältä.

Tuote ei ole halvimmasta päästä, mutta joka pennin väärti. 200 ml purkki maksaa noin 36 euroa ja supersize koko 500 ml noin 59e. Pienempi koko näyttäisi olevan verkkokaupoista loppu, mutta 500 ml löydät täältä.  Uskoisin, että monet kampaamoliikkeet myyvät myös.

Minulle ei kerry komissiota tuotteen myynnistä, mutta tuotteen olen saanut pr-näytteenä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

IMG_9809
IMG_9920
Tässä kuvassa mennään edellisenä päivänä suoristetulla tukalla. Kuten näet, on lopputulos edelleen sileä ja kiiltävä, vaikka itsellänikin on luonnonkihara tukka.
IMG_9921
Kuvat otti Atte Kajova. Kuvauspaikkana hotelli Glo.
IMG_9919

Arvostan suuresti kommenttiasi!