Kevään kaunein kukkamekko!

Mistä tietää, että on kevät? Ainakin likaisista ikkunoista, kaiken läpi tunkevasta valosta, väsymyksestä, toivosta, mullan tuoksusta, vihreiden nuppujen maasta ylös työntymisestä, lokkien kirkumisesta, huumaavasta tunteesta.

Kaikille kevät ei ole pelkkää riemua. Lisääntyvä valo saattaa ahdistaa. On olemassa myös sanonta Huhtikuu on kuukausista julmin. Itselläni monen läheisen kuolema on osunut keväälle ja kuulemma itsemurhia tehdään eniten juuri keväisin. Itselleni valo ja lämmittävä aurinko kuitenkin tuovat ennen kaikkea lohtua ja maaliskuun lopussa syntyneenä koen vahvasti olevani kevään lapsi.

Ja sitten ne kaksi ultimaattista korvamatoa, jotka puikkelehtivat korvakäytäviini keväisin. Tavaramarkkinoiden On siis kevät, kuljen Hakaniemenrantaa… joka on siis oikeasti superhyvä biisi.  Eli kiva ja nostalginen korvamato. Mutta se toinen: Tommi Läntisen Kevät ja minä, jossa toki on kevättunnelmaa, mutta…Läntistä en voi sanoa fanittavani. Eli se ei  ole niin kiva korvamato, vaikka saa toki irvist…hymyilemään. Mutta näillä mennään.

Niin ja yksi asia, joka keväässä on takuuvarmaa ja ihanaa ovat kukkakuosit. Itse päätin startata tämän kevään päräyttävällä skatermekolla, jossa on juuri oikeanlainen kuosi ja leikkaus tämän mamman makuun. Mitä tykkäätte?

Oasis Botanical Skater Dress

Koko UK 16 (42)

Hinta 69e

100% Polyesteriä
Konepesu max 40 -asteessa.

Huom! Mekko on tänään ilmestynyt Oasiksen nettikauppaan, joten tilaa omasi, ennen kuin ne takuuvarmasti viedään käsistä! Postauksen kuvat otti kukapas muukaan, kuin Mrs Oasis Pia Lehto-Halonen.

Lähdetään kaikki nauttimaan sunnuntain auringonpaisteesta nyt, kun sitä ainakin täällä Helsingissä on. Ensi viikolla tulee taas nimittäin kuulemma hetkellinen takatalvi lumipyryineen. Suomen kevät, gotta love it.

IMG_9923
IMG_9925
IMG_9926
IMG_9924
IMG_9927
IMG_9929
Raikas, pirteä, näyttävä. Kietaisumalli ja vyö tuovat mielenkiintoa tähän mekkoon, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Alle suosittelen esim mustaa toppia, koska kaula-aukko on antava.

10 Comments

 1. 7.4.2019 / 10:30

  On kyllä super kaunis mekko ja sopii väri sulle todella hyvin.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   7.4.2019 / 10:37

   Kiitos Melissa ja kivaa päivää sulle! 🙂

 2. 7.4.2019 / 10:53

  Ihana mekko ja niin sun väreihin käy:) Kukkamekot kuuluvat kevääseen jakesää ja itsekin rakastan niitä. Muutama on tullut ommeltua ja niistä äskettäin itsekin kirjoitin postauksia:)
  Niin totta, että kevät voi olla joillekin raskasta aikaa ja hirvittää valon määrä, jos haluaa vain vetäytyä murheineen ja masennuksineen pimeään.
  Itselleni taas kevät on ihaninta aikaa, melkeinpä parempaa kuin kesä. Kaikki edessä ja odotukset kesään ja kaikkeen ihanaan tulevaan:)
  Mutta tosiaan totuus löytyy likaisista ikkuinoista ja pölypalleroista nurkissa, kun aurinko paistaa, mutta väliäkö tuolla:D Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   7.4.2019 / 11:00

   Kiitos ihana! Ja makeita oli noi sun Tukholman kuvat leopardihameessa. <3 Oot kyllä taitava, itse joudun tyytymään muiden ompeluksiin. Ihanaa sunnuntaita!

 3. 7.4.2019 / 11:27

  Tuo mekko on todella ihana ja vähän sama fiilis noiden ikkunoiden kanssa. Pitäisi saada pestyä ne kyllä.. ovat niin harmaat 😀

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   12.4.2019 / 08:26

   Ikkunoiden pesu on kyllä aikamoinen riesa. 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   8.4.2019 / 05:45

   Kiitos Mira ja kivaa viikkoa sinne! 🙂

 4. 11.4.2019 / 13:49

  Kiitos, nyt mullakin on korvamato! 😀 Kukkakuosit kömpii kyllä näin keväällä koloistaan, mikä on aika ihanaa!

 5. Mia Malmi
  Kirjoittaja
  12.4.2019 / 08:26

  Haha, ole hyvä vain! 🙂 Aurinko ja värit tekevät kyllä elämästä niin paljon kivempaa!

Arvostan suuresti kommenttiasi!