Kietaisumekko on keski-ikäisen naisen paras ystävä!

Kesämekkokausi alkaa olla taas täällä. Värikkäitä kukkamekkoja näkyy taas katukuvassa ja kauppojen valikoimissa.

Mutta siis kietaisumekot, ne ovat tällaisen keski-ikäisen vyötärölihavan naisen paras kaveri. Yksinkertaisesti RAKASTAN kietaisumallisia mekkoja ja puseroita. Niiden syvä v-linja, viisto leikkaus ja vyö saavat kropan näyttämään hoikemmalta nopeammin kuin tehokkainkaan pikadieetti. Eikä tarvitse olla pyöreä pitääkseen kietaisumekkoja, ne kun sopivat IHAN kaikille.

Tyyli.com kertoo, että muotisuunnittelija Diane Von Fürstenberg loi kietaisumekon kultaisella 70-luvulla työssä käyvän naisen luottovaatteeksi. Mekon malli on ajaton, helppo, elegantti ja imarteleva, ja samalla käytännöllinen ja toimiva. Joustavasta, laadukkaasta kankaasta valmistettu mekko myötäilee kantajansa muotoja kauniisti mutta armollisesti – ja on supermukava päällä. Kietaisumekko sekä peittää että paljastaa, mutta juuri oikealla tavalla.

Pahoittelen hämärässä otettujen kuvien laatua. Onneksi aurinko jo paistaa ulkona ja pian pääsee ottamaan asukuvia taas luonnonvaloon.

Kietaisumekko Dagmar koko 42
100% viskoosia
Käsinpestävä kylmässä vedessä
Stockmannilta 149e.

P1010755

Pääsin eilen Rentosaunan tilaisuuteen ihastelemaan heidän uutuustuotteitaan. Rento on ollut vahvasti osana suomalaista saunakokemusta nyt jo vuosikymmenen ajan.

P1010758

Koko tuotesarja kantaa ylpeänä Design from Finland -merkkiä ja lisäksi useilla tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista.

IMG_9861

Rento-valikoima sisältää sekä rakastettuja suosikkeja ja hyväksi havaittuja materiaaleja uudella designilla että täysin uusia tuoteinnovaatioita.

IMG_9862
Onko teillä kokemusta Rentosaunan tuotteista? Saunotteko kuinka usein? Meillä sauna lämpiää lähes päivittäin kaikkina muina vuodenaikoina paitsi kuumimmalla kesäsäällä.
img-2615-595x893
Tässä näette mekon kuosin paremmin, tuosta kietaisumallista ei tuolla House of Dagmarin sivuilla ollut kuvia.

Arvostan suuresti kommenttiasi!