Uusi tukka ja vegaaninen hiussarja!

Kevääksi ja kesäksi jotain uutta, tuumin ja kävin viime viikolla pätkäisemässä tukkaa. Samalla heivasin pois pikimustan värin, koska oma juurikasvukin jo oli vaaleampi ja otin tällä kertaa kullanruskeita raitoja suklaanruskealla pohjalla. Vaihtelu virkistää ja muutoksen toteutin tietenkin vakikampaamossani Image Liftissä Punavuoressa. Siellä leikataan koko perheemme tukka. Kampaamossa on kolme taitavaa kampaajaa, Tanja, (joka palaa äitiyslomalta ensi kuussa), Ailica, (joka teki tämän tukkani) ja Lucy.

Am­mat­ti­mai­sen ja hy­vän­tuu­li­sen pal­ve­lun ohel­la Image Liftistä löytyy myös laa­ja va­li­koi­ma edul­li­sia par­tu­ri­kam­paa­mo­tuot­tei­ta. Sham­poi­den, hoi­to­ai­nei­den lisäksi tarjolla on muo­toi­lu­tuot­teita, hius­vä­re­jä, kasvonaamioita ja koruja mo­neen ma­kuun. Hintataso on kuitenkin edullinen, koska siitä puuttuu ns. trendikampaamon lisä, vaikka hipster-Punauoressa sijaitseekin. Itse käyn mielummin pienessä ja intiimissä, kuin kaikkien suosimassa siksi, että siellä on coolia käydä, tms. Tämmöinen tukasta tuli tällä kertaa.

tukka5
tukka3
tukka

Olen myös iloinen, kun löysin uuden luottosarjan hiuksilleni. Budgie on ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia muotoilu- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteiden takana on ruotsalaisia hiusten- ja ihonhoidon asiantuntijoita, ja niiden tuoksut ovat peräisin ranskalaisesta tuoksukaupungista Grassesta. Koko tuotevalikoima on täysin vegaaninen ja valmistetaan Ruotsissa. 

1. Budgie Hydrating Shampoo, 300ml, 11,90e

Monivaikutteinen shampoo raikastaa, elvyttää, puhdistaa ja kosteuttaa sekä bonuksena antaa kiiltoa ja kimmoisuutta. Tee, kaneli ja inkivääri tekevät hiuksista ihanan pehmeät! Superriittoisa pumppupullo!

IMG_9385
IMG_9386
IMG_9387
IMG_9388
Budgie Hydrating Moisturiser 300 ml/11.90e

2. Budgien hoitoaine on monivaikutteinen. Se silottaa, korjaa, selvittelee. Hoitavat, kevyet risiini- ja kookosöljyt kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Tuoksuna Green Vibes. Sillä oikeasti lähtevät takut myös esimurkkuni superpaksusta tukasta.

Suosittelen tätä komboa lämpimästi.  Se on superriittoisa ja kätevä.

Tuotteet on saatu pr-näytteenä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 Comment

Arvostan suuresti kommenttiasi!