Cellbes-hapsujakku, Oasis- pilkkumekko, Valentinon tuunattu pikkulaukku + arvonnan voittaja!

Tämä viikko oli täynnä toinen toistaan mukavempia hulinoita. Sitä tulee vanhemmiten valikoivammaksi, eli pitää olla aika houkutteleva keissi, että sitä jaksaa vielä työpäivän jälkeen laittaa lilaa luomeen ja singahtaa seurapiireihin. Mutta toimittaja-bloggaajana myös tapahtumissa käyminen on työtä. Tällä viikolla olin kyllä mielestäni tosi reipas. Tiistaina pääsimme Pian kanssa tutustumaan Pierre Fabre Dermo-Cosmétiquen kesän uutuuksiin hurmaavan Pörssitalon linnan pihalle. Sen jälkeen piipahdimme Minna Parikan Wonderland -skumpan lanseerauksessa hattaraisissa tunnelmissa. Keskiviikkona olisi ollut Puuma Stage-näytös viimeistä kertaa Espan lavalla sekä Penelopen terassin avajaiset, mutta pidin välipäivän menoista ja kävin paljon kaivatussa vatsajumpassa. Torstaina olivatkin sitten vuorossa kahdet terassiavajaiset(Secret Garden ja Storyville) sekä Warner Music Finlandin #springbreak-bileet. Jälkimmäisiä en missannut tälläkään kertaa. Paikalla on joukko alan tekijöitä, Suomen suurimpia artisteja ja heidän kanssaan suoraan tai välillisesti työskenteleviä henkilöitä. Herkullinen aasialainen tapasruoka oli Farangista ja kattoterassilta sai myös liha -sekä vegehodareita. Juomina oli laadukkaita viinejä, siideriä, olutta sekä alkoholittomia vaihtoehtoja.

Chisu esiintyi ja mitäs vielä…ei hullumpaa vai mitä? Sisäänpääsy noihin himoittuihin bileisiin on kiven takana. Eli jos olet saanut kutsun, saat sen mukana skannattavan tunnuksen, jonka kaksi tiukkaa turvamiestä tarkistavat alaovella, ennen kuin pääset hissillä ylimpään kerrokseen.

Illan huippuhetkiä: 1. Dannyn fleda(tuli juuri Warnerille signatun Eerikansa kanssa bilettämään). 2. Musiikkiuransa lopettanut Cheek, joka saapui turvamiehen kanssa. Öö, siis mitä? 3. Kaija Koon kultaiset kengät ja Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan allöromanttinen pusuttelu. Ei vaan, on oikeasti ihanaa, kun ihmiset ovat noin rakastuneita, se tekee kateelliseksi. No mutta, kyllä mekin viimeksi tänään Antin kanssa pusuteltiin ja vasta 17 vuotta oltu kimpassa.

Tiistaina kuvattu päivän asu. Kuvat otti businesswomanhelsinki -blogin Pia.

Cellbes-jakku, keinonahkajäljitelmää, L-koko, 79,90e (saatu)
Oasis polka dot -kietaisumekko, L-koko, loppu varastolta, mutta samankuosinen trikoohaalari löytyy täältä.
Prisma House sukkalenkkarit, 40-koko, 39,90e (saatu)
Valentino-laukku, vintagea, 390e Amado Shop

Olen muuten aivan myyty tuosta Cellbesin hapsujakusta, josta on tullut lyhyessä ajassa luottokaverini. Se on niin rock ja mukava päällä. Takki on pehmeää ja tyylikästä mokkajäljitelmää. Siinä on avoin etuosa ja taskuissa hapsut. Takakappaleen pituus koon mukaan n. 65-81 cm. Päällinen: 92% polyesteriä, 8% elastaania, Vuori hihassa: 100% polyesteriä. Kemiallinen pesu.

Löysin tämän Valentinon pikkulaukun punavuorelaisesta secondhand-kaupasta nimeltä Amado. Se on pehmeää nahkaa ja aivan täydellinen crossbodylaukuksi. Maksoin siitä 390e. Aika hyvä diili, kun uudet vastaavat ovat pitkälle päälle toista tonnia. Hihnan vaihdoin, kun alkuperäisessä oli vain lyhyt hihna. Tämä oli siis sisältä ja ulkoa kuin uusi. I love a good bargain, kuten Camilla Läckberg sanoisi.

Ja kevätarvonnan voitti Karoliina Riihinen, onnittelut! Laitatko mulle osoitteesi, niin laitan ensi viikolla paketin matkaan. Nyt hilpasen sadetta pitämään mökille. Kivaa raikasta viikonloppua kaikille, satoi tai paistoi!

8 Comments

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   26.5.2019 / 15:35

   Hapsut olivat in -70, -80- JA 90-luvuilla. Ja ovat muuten taas. 😀

 1. 28.5.2019 / 19:45

  Tuo hapsujakku on ihana! Hieman kateellisena luin noista kaikista menoista, mutta ei tällainen kotonaviihtyvä introvertti kuitenkaan jaksaisi tai nauttisi.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   30.5.2019 / 17:39

   Haha, olen myös introvertti ja viihdyn kotona. Vähän hassua, mutta minusta löytyy molemmat puolet. Sosiaalinen erakko kuvaa ehkä parhaiten. Kiitos Minna! 🙂

 2. Henna
  30.5.2019 / 08:48

  Niiin ihana laukku!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   30.5.2019 / 17:37

   Voi kiitos! <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!