Streetmuotia Prismasta osa 2 – koko asu alle 120e!

Kaupallinen yhteistyö: Prisma.

Kuten jo edellisessä asupostauksessani tunnustin, olen markettikansaa kuten suurin osa suomalaisista. Kaupan liiton tuore tutkimuskin kertoo, että me suomalaiset hankimme ruuan, juoman, päivittäistavaroiden ja kosmetiikan ohella myös ison osan vaatteistamme marketeista. Itse asiassa tänä vuonna jo kolmasosa käy vaateostoksilla Prismoissa ja neljäsosa Tokmanneissa ja K-Citymarketeissa. En siis olekaan outolintu, Eikä se ole ihme. Marketeista todellakin tekee löytöjä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan niiden runsaaseen tarjontaan. Kokoja löytyy ketjuliikkeiden sijaan myös tällaiselle laiskanpulskealle keski-ikäiselle naiselle.

Kestävän kulutuksen aikakautena täytyy toki ajatella myös tuotteen ekologisuutta ja sitä, että maailma hukkuu jätteeseen. Jos olet kiinnostunut siitä, miten S-ryhmä on sitoutunut ilmatotalkoisiin, lue lisää täältä. Itse ratkaisen asian niin, että ostan kyllä marketeista, mutta samalla paljon vintagea ja vain vähän uutta. Yhdistelen löytöjäni ja käytän yleensä lempivaatteeni loppuun saakka. Kierrätän kirppiksillä ne, mitkä eivät enää tunnu omaan käyttöön sopivilta. En heitä mitään hukkaan ja ostan vain tarpeeseen. Olin muuten myymässä Fredan Relovessa huhtikuun alussa ja voin lämpimästi suositella paikkaa kaikille. Pääsin kamasta eroon, vaikken myynyt mitenkään sikahalvalla. Suhteutin hinnat tuotteen ikään ja laatuun. Hyväkuntoisista merkkituotteista sain hyvän hinnan. Halvemmista kohtuullisen, mielestäni en yli-enkä alihinnoitellut. Olin tyytyväinen viikon myyntisaldoon.

Kurkkasitko jo tämän ensimmäisen Prisma-kesäasuni? Tyytyväinen olen myös tähän Prisman kesäasuun numero 2, jonka kuvasimme niin ikään viikko sitten Business Woman -blogin Pian kanssa Huawei p30pro-puhelimellani. Edellinen asuni oli kiva asu kaupungille baanalle ja festareille, ja tämä kävisi hyvin kesäisestä toimistolookista, eli on rentoa streetstyleä parhaimmillaan.

House-kukkamekko, L-koko 100 % polyesteriä, 24,90e .

IJeans-farkkutakki, L-koko, 100% puuvillaa, 34,90e.

House naisten valkoiset tennarit kukkabrodeerauksella, 40-koko, 29.95e

London Fog olkalaukku, väri vanha roosa, tekonahkaa, 29,95e

Asun kokonaishinta 119,70e.

Nämä kuvat olisi pitänyt ottaa ulkona, mutta viime viikolla ei vielä ollut helteitä, joten tyydyimme Kampin Kauppakeskukseen.
Farkkutakki on ihanan joustavaa kangasta ja miellyttävä päällä.
Vetoketjulla suljettavassa olkalaukussa on säädettävä olkahihna ketjusomisteilla.
Aina olen vannonut, etten osta valkoisia lenkkareita. Mutta katsokaa nyt noita ruususomisteita! Jännä nähdä, kauanko kestää, että nämä eivät enää ole valkoiset.

10 Comments

 1. 19.5.2019 / 17:23

  Viime kauppareissulla Prismasta silmään osui aivan upea juhlamekko, mutta jätin sen sitten kokeilemattakin kun ehkä noita mekkoja jo tarpeeksi on 😀

  • malmimia
   Kirjoittaja
   20.5.2019 / 10:16

   Äläs nyt, eihän niitä koskaan ole tarpeeksi! 😉 <3

 2. 19.5.2019 / 18:29

  Onpa nätti asu ja tuo laukku valtavan söpö

  • malmimia
   Kirjoittaja
   20.5.2019 / 10:17

   Kiitos Petra! 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   20.5.2019 / 10:17

   Kyllä, tykkään myös ja kiitos! 🙂

 3. Helena
  20.5.2019 / 19:20

  Aivan ihanan kesäinen mekko. Sopii sulle kyllä tosi hyvin. Taidan käydä itsekin ostamassa. Kiitti vinkistä ja kivasta postauksesta :).

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.5.2019 / 10:36

   Oi, kiitos paljon, Helena! <3

 4. 21.5.2019 / 04:04

  Ihan mahtavaa, että jaat tällaista meille kaikille mahdollista markettimuotia blogissasi!:) Tietysti etenkin kun asusi on supertyylikäs, punainen väri sopii sulle tosi hyvin ja ihanasti noin tennareiden pienet punaiset kukat sopii mekkoosi 🙂

  Kivaa loppuviikkoa ja kiitos postauksesta!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.5.2019 / 10:35

   Voi kiitos Ida, ihanasti kirjoitettu! <3 <3 <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!