Wonderland by Minna Parikka Rosé Brut Cavan satumainen lanseerausilta!

Minna Parikan Aleksanterinkadun lippulaivaliike on kuin karkki ja Minna itsekin kuin kupliva cava tai pikemminkin aito samppanja. Samaan aikaan kun Minnan leikkisät kengät jatkavat maailmanvalloitustaan, tuo hän markkinoille Hedon-viinimaahantuojan kanssa laadukkaan Wonderland by Minna Parikka Rosé Cava Brutin. Väriltään hehkuvaa karviaismarjaa muistuttava kuiva, raikkaan metsämansikkainen ja lempeän briossinen Wonderland-cava on suunniteltu Helsingissä ja valmistettu käsityönä Espanjassa – aivan kuten Minna Parikan kengätkin. Satumainen ilta keräsi paikalle runsaan joukon kutsuvieraita mukaan lukien minut ja Pian.

”Tuotteissani on paljon kokemuksellisuutta. Samaa elämyksellisyyden tunnetta halusimme tavoitella myös tässä roseecavassa. Wonderland by Minna Parikka on maaginen satumaailma täynnä kutkuttavan upeita seikkailuja, leikkisyyttä ja ihanaa juhlan tuntua”, Minna kuvailee Wonderlandin tiedotteessa.

Kuten nimestä kuulee, Wonderlandin luojia on inspiroinut Lewis Carrollin kulttikirja Liisan seikkailut ihmemaassa. Aivan kuin Minna Parikan kenkien pupunkorvat ja Carrollin tarinan valkoinen kani, myös Wonderland-pullon kuvituksen hahmot johdattavat unohtumattomaan satumaailmaan.

”Kyse on kahden vahvan laatubrändin kohtaamisesta. Etsin pitkään Minna Parikan korkeaan laatuun ja leikkisään maailmaan sopivaa viiniä. Maistelin useiden tuottajien viinejä pitkin Eurooppaa, ja lopulta sataprosenttisesti Garnacha-lajikkeesta valmistettu tiivis ja täyteläinen kaunotar hurmasi minut”, Hedon Oy:n perustaja ja muodin ystävänä tunnettu Liisa Tirronen sanoo samaisessa tiedotteessa.

Maailman parhaan viinitilan tittelin CEUCO Awardsissa vuonna 2018 ansainnut tuottaja Vicente Gandia viljelee rypäleitä 800 metriä merenpinnan yläpuolella Utiel-Requenassa, jossa rinteiden öinen viileys auttaa Garnachaa paitsi säilyttämään raikkaan hapokkuutensa myös saavuttamaan herkän intensiiviset punamarjaiset arominsa. DO Cavan kuplat ovat syntyneet samppanjan tavoin pulloissaan, ja viinin on annettu kypsyä hiivasakkansa päällä 9 kuukauden ajan. Tämä tärkeä seikka viimeistelee viinin suutuntuman sekä rikastuttaa aromimaailmaa leipomon suuntaan”, Tirronen jatkaa.

Suunnittelijana pullon ulkonäkö on tärkeää Minna Parikalle.

”Sisällön lisäksi pullon tulee heijastaa Wonderland-teemaa. Tietenkin mukana piti olla jo merkkini klassikoiksi nousseet punaiset Jodie-kengät! Halusin kuvittajan, jonka työtä ihailen. Niinpä tehtävään valikoitui Agent Pekan huipputaitava Eero Lampinen. Hänen töissään on sarjakuvamaisuutta, värikkyyttä ja herkkyyttä, mutta myös outoutta ja mielenkiintoisia käänteitä,” Minna Parikka pohtii.

Haastateltavien sitaatit on lainattu Wonderland-Cavan pressitiedotteesta.

Kuvat Atte Kajova.

Japanilaisturistit pysähtyivät ottamaan kadun toiselta puolelta kuvia sarjatulella.

”Wonderland by Minna Parikka Rosé Cava Brut on suunniteltu kesän maagisiin hetkiin, juhliin ja tärkeisiin päiviin kuten valmistujaisiin tai häihin. Se on lisäksi upea lahja ihanille ihmisille!” Minna Parikka toteaa.

”Espanjalaisen keittiön ystävänä rakastan Wonderland-cavaa suolaisten tapasten, ilmakuivattujen kinkkujen ja äyriäisiä sisältävien cocktail-palojen kumppanina”, Liisa Tirronen täydentää.

Kaksi muodin voimanaista yhdessä.
Leena Harkimokin piipahti paikalle.

Minna Parikka, Mirva Saukkola ja Liisa Tirronen kohottivat maljan kesälle.

4 Comments

 1. S
  24.5.2019 / 16:07

  Hei,
  etiketin kenkä näyttää mun silmään Raquelilta. Onko se oikeasti kuitenkin Jodie? Mistään ei tunnu löytyvän tietoa

  • malmimia
   Kirjoittaja
   25.5.2019 / 06:28

   Hei, Minnan mukaan Jodie. 🙂

   • s
    25.5.2019 / 06:53

    Mahtavaa, kiitos vastauksesta! Tuo kengän kiilto vähän hämää 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!