Katumuotia Marbellasta ja Malagasta 2019!

No niin, nyt toteutan tämän lupaamani katumuotipostauksen toisen osan. Ja mikä ihaninta, löysin mukaan myös yhden suomalaisen. Tai oikeastaan kaksi, koska toinen niistä olen minä. Moni on toivonut näkevänsä asuja erikokoisten naisten päällä ja koska kaikki täällä vastaantulevat tuntuvat olevan toinen toistaan hoikempia venäläisiä huippumalleja, niin ajattelin lätkäistä mukaan vanhan itseni, kokoa 42.

Tätä valkoista mekkoa on ihasteltu valtavasti ja kyselty mistä sen olen hankkinut. No, kuulkaa ihan Puerto Banuksen torilta hintaan 39 euroa. Joskus toreilta löytää pidempi-ikäisiäkin kavereita vaatekaappiin. Itse ostin tämän mekon valkoisena ja mustana jo viime vuonna ja hyvin ovat kestäneet käyttöä ja pesua. Jos niitä olisi ollut vielä tänä vuonna siellä, niin olisin hamstrannut lisää. Tykkään niin kovin tuosta mallista. Vielä viikko täällä kuuman auringon alla ja sitten Suomeen sorvin ääreen ja ihanien Suomi-kesäjuttujen pariin. Toivottavasti sulla on ollut hyvä kesä tähän saakka. Mulla on. Toivotan kaikille kivaa Pridea ja upeaa heinäkuuta!

Jalassa Moschino for H&M-sandaalit.
Korvissa kotimaiset Via Minnet -nahkakorvakorut ja päässä Diorin aurinkolasit.

Ihana Amy oli juuri hyppäämässä taksiin ja lentokentälle. Hän asuu Pariisissa. Upea afrikkalainen asu oli itse tehty paikallisista kankaista.

Pitkäsäärinen Marina on kotoisin Murciasta. Bongasin hänet Malagan kaduilta. Pilkullinen mekko on Zarasta.
Laukku ja kengät olivat espanjalaista Bimba y Lola-merkkiä.
Malagassa olleen Oli-nimisellä pienen lapsen äidillä oli Massimo Duttin raikas haalari, sekä Stradivariuksen kengät ja laukku.
Oululaisella Annilla oli H&M playsuit, Guccin laukku, Raybanit ja Vagabondin sandaalit.

8 Comments

  • malmimia
   Kirjoittaja
   1.7.2019 / 13:06

   Kiitos! Mitä, eikös Suomessa ole ollut hellettä? Ollaan oltu koko kesäkuu pois, mutta säätietojen mukaan sielläkin on ollut aika lämmintä. 🙂 Toivottavasti lämpöä riittää myös loppukesälle. 🙂

 1. 30.6.2019 / 17:48

  Ihana tuo valkoinen hame <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   1.7.2019 / 13:06

   Voi kiitos Satu! Ihanaa kesää sinne! <3

 2. 3.7.2019 / 06:05

  Tää on ihan mahtava postaussarja, toivottavasti tulee vielä paljon lisää näitä :).

  • malmimia
   Kirjoittaja
   3.7.2019 / 13:33

   Kiitos, eiköhän näitä tule vielä 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 18:01

   Kiitos ja kivaa kesän jatkoa sinne! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!