Miltä näyttäisin blondina, vanhana, miehenä…minäkin hulluttelin faceappilla!

Huomaa, että on heinäkuu ja pää ihan lomalla blogin suhteen. Järkeviä ideoita ei vaan tule ja päätinkin tehdä hieman erilaisen postauksen. Viime päivinä kaikki ovat jakaneet somessa vanhuuskuviaan. Aluksi järkytyin omastani sen verran, etten tohtinut laittaa sitä mihinkään. Sitten ajattelin, että hei, miksipä en kokeilisi kaikenlaisia tyylejä ja laittaisi niitä tänne blogiin. Lukija saa sitten itse päättää, klikkaako juttua auki ollenkaan, toisin kuin somessa, jossa hassu kuva lävähtää eteen anyway. Faceapp on toistaiseksi ilmainen, mutta mainostaa kovasti pro-versiota, joka sitten maksaa. Eli pääsin hulluttelemaan aika lailla maksamatta mitään, mutta jotkut filtterit ovat sitten maksumuurin takana, jos tuohon appiin oikeen tykästyy.

Tällaisia tyylejä facepp minusta loi.

Tuosta ylärivin kuvasta näette, miksei minusta koskaan tulisi uskottavaa blondia. Se ei vaan yksinkertaisesti SOVI minulle, ei sitten yhtään. Tätähän en halunnut uskoa parikymppisenä ja uskokaa tai älkää, menneisyyteeni mahtuu myös surullisen kuuluisa blondikokeilu. Punapääkin olisi aika erikoinen, ainakin noilla laseilla höystettynä. Mutta alarivi on jo paljon parempi, vasemmalla on tinted-filtteri ja oikealla suora tukka-filtteri omalla hiusvärillä.

Käsi ylös, kuka muu järkyttyi? On melko pysäyttävää nähdä itsensä yhtäkkiä vanhana ja ryppyisenä. Ja marsupussiposkisena. Rypyt ovat toki kauniita ja kertovat omaa tarinaansa eletystä elämästä. Mutta vanhemmiten KAIKKI alkaa roikkua, nenä kasvaa ja iho kellastua. Muuttuu sadun noita-akaksi. Muutoksen voi nähdä kauniina ja luonnollisena tai sitten taistella tuulimyllyjä vastaan ja turvautua erinäisiin operaatioihin. Näillä näkymin valitsen hyväksymisen. En kuitenkaan tuomitse niitä, jotka
menevät kirurgin veitsen alle/ottavat botoxia, yms. Jokainen saa tehdä omalle lärvilleen/kropalleen juuri niin kuin haluaa. Mutta vanhenemista ja elämän loppumista ei kukaan pääse pakoon, se on fakta. Näytän muuten pelottavan paljon 77-vuotiaalta äidiltäni tässä, kääk!

Pakko oli kokeilla vielä toisella kuvalla. Tämähän on jo melkein kaunis!

Ja sitten: Glamour-filtteri ja mies-filtteri. Hahah! Mikä suloinen kontrasti. Vasemmassa näytän Hollywood-tähdeltä ja oikeassa Isis-taistelijalta. Olisin partaisena miehenä tummine piirteineni kieltämättä aika pelottava.

Sitten olikin ihanaa lyödä kunnon kauneusfiltterit kehiin ja näyttää hollywoodmaisen täydelliseltä. Nuo tukat voisivat olla kokeilemisen arvoisia tosielämässäkin, vai mitä sanotte?

Ja cool-style -nimisellä filtterillä alkaa tuo blondiuskin näyttää aika hyvältä. Tämä veti kaikki rypyt sileäksi ja taikoi kasvoille täydellisen meikin. Wau.

Tein myös kollaasin, jossa oikealla kokeilin, miltä näyttäisin viiksekkäänä tai parrakkaana naisena. Hahaha! Conchita Wurst-vibat.

Vielä vertailin eilispäivää ja tulevaisuutta. Oikealla siis nuorennusflitteri ja vasemmalla vanhennus. Lopputulos ei ollut niin pelottava. Näissä filttereissä on muuten eroja. Tuo yo. vanhuusflitteri ei ole yhtään niin brutaali, kuin se aiempi. Eli kun selailet siellä vaihtoehtoja, niin saatat saada erilaisia lopputuloksia esim. kollaaseissa kuin(layout) kuin fun-puolella. Kannattaa myös tietenkin kokeilla erilaisia kuvia niin saa monipuolisempia lopputuloksia.

Tämmöisiä iltapuhteita mulla on ollut tällä kertaa. Ei muuta kun kokeilemaan ja leikkimään. Ja laita tuloksia sinäkin blogiisi tai someen.
Aurinkoista ja helteistä lauantaita kaikille!

10 Comments

 1. 20.7.2019 / 12:53

  Ei vitsi miten hauska! Tätä on ihan pakko kokeilla!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.7.2019 / 08:38

   Joo, tähän jää koukkuun! 😀

 2. 20.7.2019 / 13:11

  Tätä kokeilin itsekin mielenkiinnosta aikaisemmin ja oli ihan hauskaa, mutta joo tuo vanhuusfiltteri oli itselläkin sellainen jota piti hetki tuijotella että voi apua

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.7.2019 / 08:39

   Se on aika hämmentävä…tiedä sitten, miten hyvin pitää paikkaansa. Aika näyttää, ehkä. 🙂

 3. Melissa L
  20.7.2019 / 13:35

  Sinä se oikein innostuit tuosta 😀 Ihania kuvia ja lopputuloksia!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.7.2019 / 08:39

   Haha, joo lievästi sanoen innostuin, eli suomeksi sanottuna sekosin. 😀 Kiitos! <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.7.2019 / 08:40

   Vielä ehtii hyvin. 😀

 4. 20.7.2019 / 17:35

  Ulkonäön muuttaminen on hämmentävän helppoa nykyään.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   21.7.2019 / 08:40

   Sanoppa muuta. :=0

Arvostan suuresti kommenttiasi!