Voita itsellesi kotimaiset Viaminnet-designkorvakorut!

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta.
Edit: Arvonta on päättynyt ja onnetar suosi tällä kertaa MarjaKoota, johon on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Näyttävät sulkakorvakorut heijastavat kauniisti valoa, kun Piia Pasanen kääntää päätään televisiouutisissa. Samat sulkakorvakorut ja niiden eri versiot on voinut nähdä myös useita kertoja hyvinvointivalmentaja Karita Tykän Instagram-tilillä tai Mervi Kalliolla Ferrarin varikolla. Me kaikki tunnemme nämä itsevarmat naiset – mutta mitä ovat nämä upeat sulkakorvakorut, jotka näkyvät nyt kaikkialla? Ja kuka on suunnittelija korujen takana?

Näyttävistä nahkakoruistaan tunnettu Viaminnet sai alkunsa vuonna 2014, kun suunnittelija Minna Muhonen koki heureka-hetken. Minna oli aina kokenut vetoa suuriin koruihin, mutta painavat korvakorut tuntuivat hankalilta ja ne teki mieli ottaa päivän aikana pois korvista. Muoviset korut olisivat olleet kevyitä, mutta Minna ei mieltynyt keinotekoiseen materiaaliin. Sitten hän keksi, että voisi valmistaa nahasta korvakoruja, jotka eivät painaisi mitään! 

Itse olen rakastanut näitä korviksia niin kauan, kun niistä olen tiennyt. Siitä lähtien, kun Milttonin PR-päivillä tapasin nämä inspiroivat naiset yrityksen takana ja tutustuin heidän tuotteisiinsa, olin myyty. Siksi olinkin todella otettu, kun he ottivat minuun yhteyttä ja kiittivät ensinnäkin näkyvyydestä (käytän usein Viaminnetin koruja somessa) ja pyysivät minua ja Piaa käymään showroomillaan Kruunuhaassa. Kun kuulin ViaMinnetin perustajan Minna Muhosen ajatuksia, olin lopullisesti vakuuttunut, että tämän brändin kanssa haluan tehdä yhteistyötä. Naisten itsevarmuuden kohottaminen uudelle tasolle, on nimittäin Viaminnet-brändin tärkein päämäärä. Tässä tulee Viaminnet-infoa pähkinänkuoressa ja postauksen lopussa on arvonta. Teksti ja kuvat ovat sekä omia että Viaminnetin pr-tiedotteesta.

Keveydestä on tullut tavaramerkki, jonka Viaminnet-korujen ystävät tuntevat: kaikki Viaminnet-korvakorut painavat alle 10 grammaa, kevyimmät alle kaksi grammaa. Ensimmäistä kertaa korvakoruja kokeillessaan asiakkaat yllättyvät usein suurikokoistenkin luomusten keveydestä.

”Kehitin suurikokoiset Grande Feathers -korumme rehellisesti sanottuna itseäni varten. Rakastan kookkaita koruja, jotka tuntuvat kuitenkin mukavilta päällä. Viimeistelen asuni sujauttamalla näyttävät korvakorut korviini samalla tavoin kuin toiset käyttävät huulipunaa”, Minna kertoo.

Viaminnet haluaa erottautua muista luomalla tuotteita, jotka ovat helposti lähestyttäviä ja kaikkien saatavilla: asiakkaan ei tarvitse maksaa tuhansia euroja nauttiakseen luksuksesta. Viaminnet-korujen ylellinen nahka saadaan Suomesta ja Italiasta. Korujen valmistuksessa käytetään lampaan, vuohen, naudan ja poron nahkaa, joka syntyy elintarviketeollisuuden sivutuotteena. Koska nahka on materiaalina uniikkia, on jokainen koru erilainen.

Tuotteet valmistetaan käsin Itä-Helsingin Iiris Prossa, joka työllistää maahanmuuttajanaisia ja muuten yhteiskunnassamme vaikeasti työllistyviä. Mittatilaustuotteet valmistetaan Helsingin Kruununhaassa Viaminnet-liikkeessä. Viaminnet-korujen valmistaminen Iiris Prossa on yrityksen tapa laittaa hyvä kiertämään ja tärkeä osa Viaminnet-arvomaailmaa. 

Nämä Feathers-korvikset ovat olleet minulla kovassa käytössä. Kuvassa toki uusi pari.

Yksi Viaminnet-yrityksen tärkeimmistä arvoista on materiaalien hyödyntäminen viimeiseen asti. Upeasti viimeistelty, käännettävä Capelet on esimerkki tästä ajattelusta: Capeletista leikattavista paloista valmistetaan koruja, jolloin materiaalia ei päädy lainkaan hukkaan. Laatutarkastuksessa hylätyt korut hyödynnetään esillepanoissa.

Viaminnet ei usko muotialan perinteiseen kausiajatteluun. Asiakkaat ja jälleenmyyjät ovatkin ilahtuneet siitä, että lehtien palstoilla ja julkisuuden henkilöiden päällä näkyvät korut ovat aina heti saatavilla. 

”Suunnittelumme keskiössä on laadukas koru. Kannustamme ihmisiä pitämään aiemmin hankkimansa asut ja piristämään niitä koruilla kokonaisen asun vaihtamisen sijaan. Kuten laadukkaassa vaatteessa, ei meidänkään korujemme design vanhene.”

Musta, kulta, hopea ja ruusukulta ovat pysyviä klassikkovärejä, mutta mallistosta löytyy myös värikkäitä koruja ympäri vuoden – ne kun tuovat piristystä Suomen kaamokseen. Suursuosioon nousseen Feathers-malliston lisäksi Viaminnet-valikoimasta löytyvät muun muassa Bubbles- ja Lumme-mallistot. Kansainvälisen kiinnostuksen, Amazonin ja maailmanlaajuisen verkkokaupan myötä Viaminnet-korut voi nähdä naisten päällä niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa ja Japanissa.

Korujen estetiikka on yksinkertaista ja kaunista, kuten pohjoisen luonto, josta he ammentavat inspiraationsa. He suunnittelevat naisille, joilla on rohkeutta erottua joukosta ja heille, jotka tarvitsevat rohkaisua tulla nähdyiksi. Viaminnetin tämänhetkiset jälleenmyyjät löydät täältä.

Saimme Pian kanssa kokeilla supernäyttäviä ja höyhenenkevyitä uniikkeja nahkapantoja.

Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaasta pohjoismaisesta ja italialaisesta nahasta, mikä mahdollistaa suurempienkin korujen keveyden. He pyrkivät hyödyntämään kaiken materiaalin ja jättämään jälkeensä mahdollisimman vähän jätettä, jos ollenkaan. Leikatessaan materiaalia Viaminnet -asusteisiin ja koruihin, he säilyttävät ylimääräisen nahan myöhempää käyttöä varten. Aika hieno juttu!

Studiossa Helsingin sydämessä asiakkaiden on mahdollista tilata itselleen myös uniikkikoruja. Täällä voit olla heihin yhteydessä.

Kruunuhaassa Mariankadulla on Viaminnetin showroom.
Viaminnetin korviksia näkee usein tv-juontajilla ja siihen on myös käytännöllinen syy: Nahkakorvikset eivät kilise ja kolise mikrofoniin lähetyksessä.

Viaminnet on ensi viikolla mukana Kööpenhaminan kansainvälisillä muotimessuilla ja he avaavat myös popupin Helsinki-Vantaan lentokentälle siihen Marimekon ja Luxbagin tienoille.

Voin kertoa, että omia korviksiani on ihasteltu mm. Meksikossa, Marbellassa, Pariisissa, Etelä-Afrikassa…kaikki ovat olleet superkiinnostuneita näistä uniikeista näyttävistä ja kevyistä korviksista. Uskon vahvasti brändin kansainväliseen menestykseen. Kopioita on jo liikkeellä, mutta kopiointihan on tunnetusti ihailun suurin muoto, eikä kopioijilla taatusti ole takanaan tämmöistä ideologiaa ja tarinaa sekä mieletöntä hyväntekeväisyysaspektia. Hattu päästä.

Uniikki panta sopisi vaikka Linnan juhliin.
Näihin punaisiin midi feathers -korviksiin ihastuin keskiviikkona ensisilmäyksellä. Sain ne myös omaksi, jihuu! Show your feathers kuuluukin Viaminnetin iskulause englanniksi.

Ja mikä ihaninta, saan arpoa seuraajilleni yhden vapaavalintaisen korvakorusetin Feathers-sarjasta. Väreissä ja koissa löytyy jokaiselle jotakin. Näet kaikki Feathers-korvikset täältä.

Näin osallistut arvontaan:

1. Arpa: Seuraa minua Instassa.

2. Arpaa: Seuraa minua Blogit.fi -palvelussa.

Simple as that. Huikkaa vielä alle nimesi ja jos haluat, voit valita jo valmiiksi sinua kiinnostavan tuotteen, mutta voit toki valita sen vasta jos ja kun voittosi varmistuu. Arvonta päättyy 31.8. Onnea kaikille arvontaan!

31 Comments

 1. MarjaKoo
  1.8.2019 / 18:18

  Kahdella arvalla mukana, montakin ihanaa vaihtoehtoa… Pääsisipä valkkaamaan ne yhdet ja ainoat 🙂

 2. 2.8.2019 / 00:22

  Yhdellä arvallla mukana (Insta). Mä tykkään Petite Feathers -mallista:)

 3. Teija Hämäläinen
  2.8.2019 / 05:09

  Ovat kyllä niin kauniita.
  Mukaan kahdella arvalla.

  • Kukka
   2.8.2019 / 10:26

   Yhdellä arvalla (IG) mukana ihanassa arvonnassa!

   ”Petite Festhers Feathers” on suosikkini.

 4. Salli
  2.8.2019 / 05:19

  Yhdellä arvalla mukaan ja on tosi kauniita korviksia.

 5. 2.8.2019 / 07:38

  Löysin juuri blogisi ja kahdella arvalla mukaan! Mahtavia korviksia, ihastuin varsinkin Lumme-nimisiin korviksiin! 🙂 T:Kati

 6. Henna Holappa
  2.8.2019 / 14:41

  Blogit.fi kautta seuraan eli kaksi arpaa minulle. Niin ihania, että valitsen vasta sitten jos voitan.

 7. Marianne
  2.8.2019 / 23:26

  Kahdella arvalla mukana

 8. Xeveliina
  3.8.2019 / 05:26

  Ihastuin turkooseihin Petite Feathers korvakoruihin! Mukana yhdellä arvalla! 🙂

 9. 3.8.2019 / 05:47

  Yhdellä arvalla mukana. Olisipa ihana, jos voitto osuisi kohdalle. Olen jo pitkään harkinnut korvisten ostamista.

 10. Piritta
  3.8.2019 / 09:38

  Mukana insta-arvalla. ”Petite Festhers Feathers” on suosikki, muutkin ihania.

 11. 4.8.2019 / 18:31

  Aivan ihanat nuo pannat – taisin rakastua! Mukana kahdella arvalla 🙂

 12. Hanna
  6.8.2019 / 07:08

  Mukana Insta arvalla

 13. Nella
  6.8.2019 / 07:12

  Kahdella arvalla mukana <3

 14. Mia Lipsanen
  6.8.2019 / 07:17

  Yhdellä arvalla mukana (Insta). Omistan vasta yhdet ko. sulkakorut, joten joku toinenkin värivaihtoehto olis kiva saada!

 15. Katri Ahlman
  6.8.2019 / 07:23

  Valitsen mieluisimmat jos voitan

 16. Satu-Sinikka
  6.8.2019 / 07:50

  Mukana

 17. Saija
  6.8.2019 / 08:14

  Näistä korviksista oon haaveillut jo pitkään. Ovat kyllä todella upeita. Mukana yhdellä arvalla.

 18. Kirsi Vuoksiala
  6.8.2019 / 08:30

  Yhdellä arvalla mukana ja haaveena Glam-feathers-korvakorut

 19. Marja
  6.8.2019 / 09:13

  Blogit.fi seuraan

 20. Eevi
  6.8.2019 / 11:27

  Insta arpa. Ihana arvonta

 21. Pirjo
  6.8.2019 / 12:53

  Mukana 1 arvalla!

 22. Riitta
  7.8.2019 / 08:44

  Aikas ihanat.

 23. Anne Koskela-Laakso
  7.8.2019 / 23:56

  SuomiAreena Midi Feathers

 24. Hissu
  8.8.2019 / 18:36

  yhdellä arvalla mukana,ihania korviksia.

 25. Sanna Siniluhta
  9.8.2019 / 08:03

  Kahdella arvalla mukana arvonnassa 🙂

 26. Kati
  9.8.2019 / 20:29

  Kahdella arvalla mukaan..

 27. Pauliina Rögård
  20.8.2019 / 09:50

  Yhdellä arvalla (IG) mukana arvonnassa! 🙂 -Pauliina

 28. anna s.
  25.8.2019 / 19:17

  Mukana yhdellä arvalla, seuraan sinua instassa 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!