Marraskuun kuulumisia

Heipä hei pitkästä aikaa. Mitä sinulle kuuluu?

Minulle kuuluu aika hyvää nyt. Pitkästä aikaa.

Kirjaprojekti etenee mukavasti. Teen parhaillaan taustatyötä ja haastatteluja ja odottelen jännityksellä, saanko apurahan. Sain tai en, olisi tietenkin mukavaa saada palkka tekemisestä, nuo kustantajan ennakot kun tuppaavat olemaan melko pieniä. Kiitollinen olen tästä projektista joka tapauksessa, se on tärkeä ja saan siinä toteuttaa omaa visiota.

Kirja ilmestyy siis heinäkuussa 2020 ja ihan pian pääsen siitä kertomaan lisää.

Saan ensi viikolla C-pap-laitteen, jonka pitäisi parantaa nukkumistani ja sitä kautta elämänlaatuani muutenkin. Kerroin uniapneastani täällä.

Tässä kevyt lauantaimeikkini by Ruba. Meillä on niin sotkuinen keittiö, että blurrasin taustan, ettei kukaan järkyty.

Meille tuli ihana Ruba. Ruba käy opettamassa Lumille englantia ja viettää muutenkin aikaa hänen kanssaan. Ensi töikseen meikkaajankin koulutuksen saanut Ruba meikkasi ja kampasi minut(näki vissiin, että olen sen tarpeessa.) Sitten sain lähteä tyttökavereitteni kanssa kaupungille ja Ruba jäi Lumin kanssa leipomaan cupcakeja. Ihanaa luksusta. Aluksi Lumi suhtautui skeptisesti, kun täysin vieras nainen tulee meille, mutta otti onneksi riskin ja nyt emme voisi kuvitella elämää ilman Rubaa. Melkein itketti ilosta, kun tämmöinen helmi meidän arkeen löytyi. Meillä ei siis ole minkäänlaisia turvaverkkoja, ei siskoja/veljiä eikä lähellä asuvia/elossa olevia vanhempia, joille lapsen voisi viedä hoitoon. Yksi lastenhoitaja on , hän onkin ollut korvaamaton näinä vuosina, mutta ei muita. Ruba muuten opiskelujen ohessa myös laulaa ja tähyää Etelä-Korean K-Pop-markkinoille. Ja huomautan, että tämä monilahjakkuus on vasta 16-vuotias. Aikamoinen tyttö siis.

Katsokaa nyt noita ripsiä!

Tässä muuten kolme tuotetta, joita hän käytti meikkiini. Pääsin korkkaamaan vihdoin Paesen Warm Memories -paletin, jossa on ihania lämpimiä sävyjä. Paletti on vegaaninen ja hajusteeton. Pigmentit ovat erittäin hyviä ja väri pysyi luomilla koko päivän iltaan saakka. Palettia myydään muun muassa täällä.

*Tuote on saatu pr-näytteenä viime toukokuisesta Kauneusseminaarista.

Tämä Tonymolyn Pandas Dream -ripsari on ihan ässä. Se todellakin tekee ripset kaareviksi ja tuuheiksi ja lähtee kätevästi lämpimällä vedellä. Lauantaina näytti ihan, kuin mulla olisi ollut irtoripset. Harvoin löydän uutta lempiripsaria näillä kilometreillä, mutta tästä on tullut sellainen ikisuosikkini Lancomen rinnalle.

*Ripsiväri on saatu pr-näytteenä aikaisemmin.

Eikä se ollut viime viikon ainoa ihana hetki. Kävin nimittäin Pian luona Kalasatamassa ja hän niin ikään kampasi ja vaatetti minut. Hänestäkin paljastui ihan uusi puoli, kun hän laittoin käden käänteessä minulle ihanat lainekiharat. Ostin Oasikselta pari ihanaa burgundinväristä mekkoa, josta toinen alla. Berry-mekon löydät täältä.

Olimme torstaina siis Helsinki Outletin avajaisissa, joka oli melkoinen shoppailukeidas sekin. Nyt näitä kauppakeskuksia ja outletteja nousee kuin sieniä sateella, eikä oikein pieni ihminen jaksa ymmärtää, löytyykö kaikkiin enää edes asiakkaita. No, varastojen tyhjennys on ihan ok, mutta halpa pikamuoti ei ole. Se saastuttaa maailmaa ja lopulta tuhoaa sen. Oletko muuten nähnyt Stacey Doolen dokumentin Totuus halpamuodista? Jollet, niin kannattaa katsoa. Se tuli jokin aika sitten TV2 ja varmaankin löytyy Areenasta. Monien verkkokalvoille jäivät varmasti myös kuvat kauppakeskus Triplan Sinsayn liikkeestä, jossa kaikki oli hujan hajan ihmisten hamstratessa hulluna halpoja vaatteita. Olen lukenut useammasta lähteestä, että vain 1 prosentti maailman vaatteista päätyy kierrätykseen – ja että tekstiiliteollisuus saastuttaa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne yhdessä. Aika kammottavaa, eikö?

Torstaina lähdemme Pian kanssa Viking Linen järjestämälle pressimatkalle Tukholmaan. Sieltä tulee sitten juttua Instan puolelle ainakin. Uudistunut blogini aukeaa muuten vuodenvaihteessa, tai niillä main, laitan linkkiä sitten tänne. Tervetuloa lukemaan!

Aloitin lukemaan tätä kiitollisuudesta kertovaa opusta. Vaikuttaa aivan mahtavalta.

Ihanaa marraskuuta kaikille! Ollaan ihmisiä toisillemme ja etsitään pieniä onnen lähteitä kaamoksen keskelle.

2 Comments

 1. Heli Heinonen
  4.11.2019 / 16:05

  Kauniita kuvia sinusta.
  Tuo Paesen paletti on superihana, mutta en saa mitenkään perusteltua itselleni uuden paletin hankintaa 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   4.11.2019 / 16:17

   Kiitos Heli! Aina itselleen pystyy perustelemaan yhden paletin lisää. 🙂 Mukavaa marraskuun jatkoa sinne!

Arvostan suuresti kommenttiasi!