Aurinkosuojaa aikuiselle iholle – esittelyssä 3 suosikkiani.

*Tuotteet saatu testiin.

Sensain Silky Bronze aurinkotuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja myös hintavia, mutta joka pennin väärtejä. Olen ollut merkin fani jo pitkään, mutta vasta nyt viidenkympin lähestyessä olen katsonut, että tarvitsen anti age -ominaisuuksia myös aurinkotuotteiltani. En enää haikaile syvää rusketusta aurinkoa tuntikaupalla ahnehtien. Kivaahan se on, kun iho on terveen värinen ja näyttää paremmalta, mutta samaan aikaan ajattelen raadollisesti auringon haittoja ja auringon vaarat pelottavat. Tätini ja anoppini (molemmat edesmenneitä) saivat vanhemmiten ihosyövän, joka kyllä onneksi pystyttiin hoitamaan, koska se havaittiin aikaisessa vaiheessa. He olivat vanhan kansan ihmisiä, eikä aurinkosuojia osattu käyttää niin hyvin kuin nykyään. Auringon vaaroista ei ylipäänsä puhuttu tarpeeksi, ja ikä lisää riskiä monenmoiseen sairauteen, myös ihosyövät lisääntyvät ikääntymisen myötä ikävä kyllä. En toivo samaa kohtaloa, joten teen parhaani käyttääkseni mahdollisimman laadukkaita aurinkosuojia.

Tiedätkö muuten, mitä yhteistä on japanilaisella ruuansulatukseen tarkoitetulla Sansho-pippuriuutteella ja Sensain aurinkosuojilla? Sensaita valmistava Kanebo huomasi, että pippuriuutteella on kyky suojata ihosolujen DNA:ta UV-vaurioilta, joten tämä Silky Bronze Cellular -sarja on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuota Sansho-uutetta.

Sensai Silky Bronze Cellular protective for face (mikä sanahirviö!) on suosikkini seuraavista syistä, eli plussat ja miinukset.

PLUSSAT:

+ Silkkinen koostumus, joka imeytyy kauniisti ihoon jättämättä monelle aurinkosuojalle tyypillistä nahkeaa pintaa.

+ Hyvä peittävyys ja tehokas uv-suoja. Tuote sisältää ADVAN-teknologiaa, joka tulee sanoista Anti-damaging UVA network ja se suojaa myös ihon syvempiä kerroksia.

+ SPF 50 aurinkosuoja, joka on itselleni nykyään minimi kasvotuotteissa.

MIINUKSET:

– Ei muuta kuin kallis hinta. (50 ml puteli on hieman alle sadan euron luokkaa, joten ei ihan jokapäiväinen hankinta.) Muuten näistä Sensain tasoisista tuotteista on vaikea miinuksia etsiä.

Luonteva pari edelliselle on Sensain silky Bronze -aurinkosuoja vartalolle.

PLUSSAT:

+ Vedenkestävyys.
+ Öljynkestävä silkinpehmeä koostumus suojaa tehokkaasti.
+ Sun Ageing Care Complex ehkäisee auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, ja valkoinen teeuute hillitsee UV-säteiden aikaansaamaa hapettumista.

MIINUKSET:

– Toivoisin myös vartalotuotteeltani SPF 50 suojaa.
– Suolainen hinta tälläkin, eli 80 ja 90 euron välimaastossa mennään, tosin 150 ml tuubi on riittoisa.

Sensain tuotteita myydään ainakin Sokoksella ja Stockalla, sekä useissa nettikaupoissa.

Sensai Silky Bronze After Sun Glowing Cream on ylellinen päätös aurinkopäivälle.

PLUSSAT:

+ Ihana koostumus, joka jättää kauniin hohtavan pinnan ruskettuneelle iholle.
+ Miellyttävä persikkainen tuoksu.
+ Sisältää valkoista teetä ja Sensain ihonhoitotuotteista tuttua koishimaru-silkkiä.

MIINUKSET:

– Ei muuta kuin hinta, 150ml puteli kustantaa noin 65 euroa.

Nautitaan kevätauringosta, kun sitä on! Nyt kun ei saa matkustaa, niin otetaan kotimaan säteistä kaikki irti – hyvin ihomme suojaten.

Stay safe .

Arvostan suuresti kommenttiasi!