Katumuotia Helsingistä!

Näinä aikoina, kun liikkumista rajoitetaan ja sosiaaliset tapahtumat ovat peruttu, tuntuu välillä melkein epätodelliselta, että olemme liikkuneet laumoissa lähekkäin, huolettoman kauniina ja suloisesti toistemme kasvoille hengittävinä. Viattomuuden aika on nyt ohi ja on koittanut toisenlainen aika. Kuten aiemmassa postauksessani kirjoitin, niin tämä aika tuo varmasti paljon hyvää tullessaan. Monien arvot kirkastuvat ja opimme kenties vaalimaan sitä hyvää, mitä meillä on, eikä ainaisesti ahnehtimaan lisää. Egon valta väistyy ja tilalle tulee henkinen kasvu ja inhimilliset arvot.

Ajattelin viedä teidät tällä postauksella vanhoihin hyviin aikoihin ja samalla esitellä rakkaan kotikaupunkini uniikkeja tyylitaitureita. Aiemmat katumuotipostaukseni löydät täältä, täältä, täältä ja täältä. Pahoittelut, ettei kuvien laatu ole täydellinen, mutta en ole minäkään. Valakoon tämä postaus uskoa huomiseen ja siihen aikaan, kun taas saamme olla poski poskea vasten, matkustella, halata ja jopa vaihtaa poskipusuja. Kaipaan sitä valtavasti. Voi tosin mennä hetki, mutta toivossa on hyvä elää. Lupaa, että sinäkin teet tänään jotain, mistä nautit, käy vaikka kävelyllä tai lue hyvää kirjaa tai katso hyvä elokuva. Toiveikasta viikkoa ja voimia kaikille!

Marimekon kevään ja kesän uutuuksiin kuuluva Kaisla-kuosinen haalari ihastutti jo lokakuussa Milttonin pressipäivillä.
Hurmaava malli-stailisti Maryam Razavi kantoi itse suunnittelemaansa Viona Blu -merkkistä laukkua Sugarin pressipäivässä viime lokakuussa.
Taiteilija Liisa Vääriskoski aka Munalissu hurmasi kukikkaassa BikBokin haalarissaan Milttonilla.
Taiteilija ja stylisti Siiri Sirviö luotti punaisen eri sävyihin. Herkullinen kokonaisuus!
Stylisti Patisse A. Lody rokkasi näyttävällä asullaan Longchampin lehdistötilaisuudessa. Laukku Longchamp.
Koko setti kotimaista designia. Tämä Halófromnorthin tunika on eräs lemppareistani. Laukku ja kengät ovat Lumin.

Arvostan suuresti kommenttiasi!