Kaunis kukkamekko aikuiseen makuun sekä pari vinkkiä korona-ahdistukseen

Kevät on täällä taas, koronasta huolimatta. Kevät ja kukkamekot. Ajat ovat mitä ovat ja kauniit vaatteet monella ovat viimeisenä mielessä. Täytyy miettiä toimeentuloaan, itsensä ja perheen jaksamista. Siinä onkin savottaa, kun epidemia tuli ja veti maton alta monilta. Mutta mielestäni juuri siksi tarvitsemme kepeyttä ja kauniita asioita, ettemme syöksyisi synkkiin syövereihin. Elämä voi tällä hetkellä olla rankkaa, mutta mikään ei kestä ikuisesti. Pikkuhiljaa rajoituksia aletaan purkaa ja moni pääsee takaisin normaaliin arkeen. Itse toivon, että saan taas tapahtumien myötä enemmän töitä ja lapsi pääsee kouluun, koska suoraan sanoen tämä etäkoulu on ihan hanurista. On siinä siis hyviäkin puolia, kuten kiireettömät aamut ja omaan tahtiin tekeminen. Mutta… erityislapsen kanssa kaikki on tuplasti vaikeampaa ja olen sitä mieltä, että useimmat lapset tarvitsevat koulun kaltaista sosiaalista ympäristöä hyvinvointinsa tueksi. Varsinkin ne lapset, kenellä ei ole kotona turvallista tai tarpeeksi ruokaa, jne. Kaikki me varmaan hetkittäin vaivumme poikkeustilan vuoksi ”lamaannukseen”, ja huolet valtaavat mielen, mutta yleensä toiminta helpottaa. Kun tekee hyvää muille, saa itselleenkin paremman mielen ja tulee tunne, että voi osaltaan edes vähän helpottaa vallitsevaa tilannetta. Tässä siis koronavinkki 1: Jos sinä haluat kantaa kortesi kekoon koronatalkoissa, niin voit vaikka käydä kaupassa yli 70-vuotiaalle. Helsinki Mission kautta pääset täällä pääkaupunkiseudulla mukaan monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan.

Kävin piristämässä itseäni viime viikolla Business Woman-blogin Pian luona. Hän tuo maahan Oasis-vaatebrändiä ja aina löydän sieltä vaikka mitä ihanaa, niin nytkin. Jos sinäkin haluat piristää itseäsi tänä poikkeusaikana ja lompakon nyörit antavat periksi, niin tsekkaa Oasiksen showroom Kalasatamassa. Pia ottaa vain terveitä asiakkaita yhden päivässä, joten käynti on turvallista. Lisäksi saat nauttia Pian hurmaavasta seurasta ja nauttia kupposen kuumaa tai kylmää älykkään ja kuuntelevan keskustelun kera. Samalla tuet yhtä ahkeraa itsensä työllistävää pienyrittäjää poikkeusaikoina. Eli koronavinkki 2: muista hemmotella itseäsi ja tukea (paikallista) pienyrittäjää.

Dandelion-kukkamekko röyhelöhelmalla 69e, minulla brittikoko 16 (42)

Vihreä Carmen-neuletakki L-koko , 100% puuvillaa 36e

Nilkkurit ovat Keskon aiemmasta Mywear-mallistosta.

Kuvat Pia Lehto-Halonen/Businesswoman-blogi

Eikö olekin ihanan naisellinen ja röyhelöt vain imartelevat vartalon kaaria.

Viime keskiviikkona kun nämä kuvat otimme, oli myös tuuleton, mitä lämpöisin kevätsää, joten tarkenin hyvin kuvien oton ajan ihan ilman takkia.

Ei muuta kuin virtuaalivapun kuplivaa odotusta kaikille! Itse en vietä vappua erityisesti, lasten kanssa puuhataan jotain toki. Be well and be safe!

Arvostan suuresti kommenttiasi!