Oasiksen jäähyväiset?

Korona on saanut aikaan suuria muutoksia maailmassa sen tiedämme jo. Moni liiketoiminta ei ole kestänyt viruksen aiheuttamaa maailman ja kuluttamisen pysähtymistä ja se on samalla surullista ja ymmärrettävää. Olemme nähneet esimerkiksi Stockmannin alasajon, joka alkoi toki jo ennen koronaa. Huonosti on käynyt monille vaateketjuille, myös brittiläiselle Oasikselle, jonka vaatteita olen blogissa ja Instassa vuosien varrella paljon esitellyt. Merkkiä Suomeen tuovat Pia Business Woman-blogista kertoo pian asiasta tarkemmin, mutta sen verran on julkista tietoa, että Oasis ja Warehouse ovat ns. administration-tilassa, mikä tarkoittaa, että sieltä ei välttämättä ole tulossa enää uusia mallistoja Suomeen ja että koko brändi voi tulevaisuudessa hävitä maailmankartalta. Joka tapauksessa tätä postauksen mekkoa ja muita varastossa olevia ihanuuksia voi vielä turvallisin mielin tilata Oasiksen Suomen verkkokaupasta.

Tämä Violet-Floral -viskoosimekko vei sydämeni heti ensisilmäyksellä. Sen kellomaiset hihat ja kauniit violetit kukat tekevät siitä melkoisen vastustamattoman. Tämä käy niin sirojen avokkaiden, kuin saappaiden tai maihareidenkin kanssa. Rokin tyylin saa iskemällä pariksi näyttävän nahkatakin. Löydät mekon täältä.

Kuvat otti Pia Business woman -blogista.

Vappu tuli ja meni – meillä se meni rauhallisissa merkeissä kotona, puistossa ja ystävien parissa. Mites teillä? Aurinkoisia kelejä on luvattu ensi viikolle, niitä odotellessa täällä sateen piiskatessa ikkunaa lauantai-iltana.

Follow my blog with Bloglovin

Share:

2 Comments

  • malmimia
   Kirjoittaja
   7.10.2020 / 08:34

   Kiitos paljon! Mukavaa syksyä sinulle!

Arvostan suuresti kommenttiasi!