Syyskuvia ja Suomalaisen kirjakaupan etukoodi

Kaupallinen yhteistyö: Sisältää alekoodin Suomalaiseen kirjakauppaan.

Pääsin maanantaina valokuvaaja GMortin kuvattavaksi Töölönlahdelle. Oli mitä kaunein syyspäivä ja luonto suorastaan kylpi väriloistossaan. Meillä oli hauska sessio, vaikkemme ole aiemmin kasvotusten tavanneetkaan. Hän kuvaa siis toistaiseksi osa-aikatyönä, mutta täyttää kyllä helposti hyvän ammattilaisen kriteerit. Hänellä on hyvä visuaalinen silmä ja jämpti ote hommaan ja kuvat sain itselleni jo parin päivän sisällä. Palkkio oli nimellinen siihen nähden, miten kauniita kuvia sain. Jos siis haluat itsestäsi kauniita kuvia, niin ole ihmeessä yhteydessä englanniksi, voin lämpimästi suositella. Jännittävää oli myös, kun olimme tiistaina Jenny Lehtisen kanssa Maikkarin 5 jälkeen -ohjelmassa puhumassa erityislapsista ja heidän asemastaan Suomessa. Jännitin suoraa lähetystä etukäteen, eli olisi tarvinnut, sillä ihana Baba Lybeck hoiti homman lämmöllä ja ammattitaidolla. Olen ollut aiemmin 4 kertaa vieraana Maikkarin uutisstudiolla ja aina tunnelma siellä on ollut poikkeuksellisen hyvä ja vieraanvarainen. Tällä kertaa meille muun muassa tuotiin karkkia, meidät meikattiin ja jutusteltiin ja käytiin asioita rauhassa läpi ennen lähetystä. Uskon, että heillä on hyvä työyhteisö ja ilmapiiri hektisestä työnkuvasta huolimatta. Ilokseni he olivat leikanneet osuudestamme klipin, jonka löydät täältä. Olen niin kiitollinen, että ohjelma ja kanava ovat mukana nostamassa erityislasten -ja nuorten asiaa.

Huomenna on muun muassa työkeikka Urheilumuseossa ja perjantai-iltana on luvassa kaverin synttäridinneri Lily Lee:ssä. Sitten on apurahaselvityksiä, rästitöitä ja muuta vähemmän hohdokasta. Kaikenlaista pikku sälää siis. Viikonloppuna ohjelmassa on mm. tennistä, ulkoilua ja kotoilua. Mitä itse meinaat loppuviikon/viikonlopun osalta puuhailla?

Mietin ennen kirjan julkaisua, kuinka paljon perheestäni haluan julkisesti puhua. Olen tehnyt periaatepäätöksen, etten tuo lastani julkisuuteen, enkä avaa hänen diagnoosejaan, koska uskon, että tämä asia saa tarvitsemansa huomion kirja, ei lapsi edellä. Siksi poistin edellisen postauksenkin, koska siinä oli liian henkilökohtaisia asioita. Lapseni on jo 12-vuotias ja hänelle kuuluu yksityiśyydensuoja.

Tämä mekko on ikivanha Ivana Helsinki, mutta sopii mielestäni aika hyvin ympäristöön.

Itsekään en julkisuutta kaipaa, olen nähnyt liian läheltä sen lieveilmiöt. Parempi olla tavis toimittaja ja tietokirjailija ja osa-aika bloggaaja/somettaja.

Sitten se lupaamani alekoodi: Leijonarinoita erityisille lapsille ja monta muuta uutuuskirjaa on luettavissa ja/tai kuunneltavissa nyt myös Suomalainen Plus -palvelussa. Suomalainen Plus -palvelu on siis kotimainen, turvallinen ja helppokäyttöinen e- ja äänikirjapalvelu, jossa voit kuukausimaksulla kuunnella ja lukea tuhansia kirjoja omalta mobiililaitteeltasi. Lisätietoa löydät täältä.

Nyt mulla on tarjota seuraajilleni ilmainen kokeilukoodi LOKAPLUS30 kuukauden ajaksi!

Näin otat koodin käyttöön:

  1. Siirry osoitteeseen https://www.suomalainenplus.com
  2. Klikkaa Kokeile maksutta -painiketta
  3. Syötä avautuvaan popup-kenttään sähköpostiosoitteesi
  4. Klikkaa tekstikentän alla olevaa laatikkoa, jossa lukee Minulla on voimassaoleva kampanjakoodi
  5. Kirjoita tekstin alle avautuvaan kenttään LOKAPLUS30 ja paina Jatka
  6. Järjestelmä ohjaa sinut kassalle ja ostoskorissasi on 30 päivän maksuton Plus-kokeilujakso.
  7. Viimeistele tilaus syöttämällä yhteys- ja maksutietosi kassalle.

Tilauksen viimeisteltyäsi saat vahvistusviestin sähköpostiisi, joka sisältää läpileikkauksen Suomalainen Plussan käyttöönotosta. Voit tutustua palveluun maksutta 30 päivän ajan, ja kokeilun jälkeen palvelu maksaa 16,95€/kk. Huomaathan, että tarjous koskee vain uusia Suomalainen Plus -tilauksia. Kampanjakoodi on voimassa 1.10. – 31.10.

Löydät Suomalainen Plus -sovelluksen App Storesta tai Google Play Storesta helpoiten nimihaulla. Lataa ohjelmisto ja kirjaudu palveluun samalla sähköpostiosoitteella, jolla teit tilauksen. Järjestelmä lähettää sinulle kertakäyttöisen kirjautumiskoodin sähköpostiisi, jolla voit kirjautua palveluun. Tämän jälkeen koko Suomalainen Plussan tarjonta on käytössäsi rajattomasti, missä ja milloin vain.

Löydät usein kysytyt kysymykset Suomalainen Plussan kotisivuilta. Asiakaspalvelu taas palvelee osoitteessa plus@suomalainen.com.

Ps. Koodi on voimassa vain sovitun ajankohdan Suomalainen Plus -palvelun uusille käyttäjille!

Ihania syyspäiviä sekä lukuiloa ja jaksamista kaikille!

Arvostan suuresti kommenttiasi!