Biodellyn ystävämyynnit + synttäriarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly.fi

Postauksen tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Mulla on viikon kuluttua synttärit! Sen kunniaksi ajattelin esitellä tämän hetken luonnonkosmetiikan suosikkituotteeni sekä samalla järjestää pienen hemmotteluarvonnan, kun huomenna alkavat Biodellyn suositut ystävämyynnitkin. Luonnonkosmetiikan paras ystävämyynti jatkuu siis tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin 21.3. saakka. Koko valikoima on -20 % jonka lisäksi osa tuotteista on tarjouksessa tasahinnoin. Nyt kannattaa siis hamstrata ja kunnolla! Esittelen tässä postauksessa tämän hetkiset omat suosikkini Biodellyn valikoimista.

Evolven täydellinen tuoteperhe. Evolvelta löytyy mielestän luonnonkosmetiikan parhaat seerumit, kuten hyaluronihapposeerumi, josta on tullut ihan luottotuotteeni ympäri vuoden. Se on aivan mahtava monitehotuote, eikä kesällä kaipaa seuraksensa välttämättä edes lisäkosteutusta. Näin siis itselläni, jolla on pintakuiva sekaiho. Evolvellla on myös aivan ihana raakakaakaota sisältävä suklaanaamio sekä retinolia sisältävä kultanaamio. Allaolevassa kuvassa näkyvät tuotteet sain ystävämyynnin yhteydessä näytteinä. Tykkään tuosta African Orange-suihkusaippuasta sen raikkaan tuoksun ja ylellisen koostumuksen vuoksi. Kokemus täydentyy kivasti saman tuoksuisella käsi-ja vartalovoiteella. Molemmat tulevat kätevissä pumppupulloissa. Kuvan etualalla oleva Discovery Radiance -setti taas antaa eloa ja kirkkautta samealle ja väsyneelle iholle. Settejä on erilaisia eri tarpeisiin, kannattaa etsiä omalle iholle sopiva setti. Nämä ovat käteviä myös matkalle mukaan otettavaksi. Ylellinen ja korkeatasoinen merkki ilman korkeaa hintalappua. Jatkoon.

Ystävämyynnin kaikki tarjoukset löydät täältä.

Tuon Radiance-setin Bio Retinol + C Booster väsyneelle iholle. Pari tippaa päivä- tai yövoiteen joukkoon antaa ihanaa boostia väsyneelle ja samealle iholle. Tuntuu ihanana vitamiinipommina iholla. Tykkään.
Nyt olen ihan koukussa You&I:n Beauty Shot botoks-öljyyn, jota lisätään tippa kosteusvoiteen joukkoon. Olen käyttänyt sitä jo kuukausia ja pakko sanoa, että iho on selvästi nuorekkaampi, kimmoisampi ja rypyttömämpi. Oikeasta Botoxista ei ole kokemusta ja vähän suoraan sanoen piikkejä pelkäänkin, joten tämä on minulle varmasti se paras ja luonnollisin vaihtoehto. Pitää tilatakin tätä lisää, koskapa se alkaa huveta uhkaavasti.
Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi. Bakuchiol on luonnollinen retinolin (eli A-vitamiinin) lähde. Boosteri on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja näin ollen se parantaa ihon kuntoa. Todella kätevä tuote, jota voi käyttää saellaisenaan. Bybi Supergreens-kasvonaamio taas
puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja auttaa palauttamaan stressaantuneen ihon takaisin tasapainoon.
Zuii Organic Asteittain ruskettava vartalovoide on lupaus kesästä kaiken koronapaskan jälkeen. Tummuutta pystyy lisäämään helposti asteittain käyttämällä tuotetta säännöllisesti. Itseruskettava pitää sisällään kaakao- ja karitevoita sekä bambumehua. Se tuoksuu kevyesti vaniljalle ja bergamotille. Ja tekee ruskeaksi ja iloiseksi.
Nämä kolme ihanuutta haluan siis synttäreiden ja ystävämyyntien kunniaksi arpoa.

Arvonta löytyy siis huomisesta lähtien IG:n puolelta. Onnea arvontaan ja tsemppiä kevääseen kaikille!

Arvostan suuresti kommenttiasi!