About me

Olen 48-vuotias toimittaja ja kirjailija. Blogini on sekoitus rakastamiani asioita, kuten kokonaisvaltainen hyvinvointi -, muoti – ja kauneusaiheet. Joskus meno on kepeämpää, joskus syvällisempää. Blogin nimi tulee rakkaudesta sekä muotiin että synnyinkaupunkiini Helsinkiin.

Aloitin bloggaamisen vuonna 2011. Aluksi pidin blogia Yle.fissä sekä Vihreä Lanka-lehdessä. Vuonna 2013 menin Bloggeriin ja lopulta WordPressin alle aluksi Juorutoimittaja- ja sitten Cin Cin! -nimellä. Olen saanut blogin kautta tehdä paljon erilaisia yhteistyöprojekteja, sekä päässyt osallistumaan upeisiin lanseeraustilaisuuksiin, blogigaaloihin, pr-päiviin ja muihin tapahtumiin. Olen tehnyt vuosien varrella paljon, myös mokia, ja oppinut niistä. En enää tässä iässä haaveile mistään sometähteydestä, vaan blogi on minulle itseilmaisun muoto siinä missä kirjoittaminen ja valokuvaus muutenkin. Se tuo elämään rikkautta ja pitää mielen virkeänä. 
Ajattelen, että blogini tuo yhdellekin ihmiselle iloa päivään, se on tehnyt tehtävänsä. 

Julkaisemani kirjat:
Kokkaa tähtien kanssa – Tunnettujen suomalaisten reseptejä ja elämäntarinoita herkullisten kuvien kera./ Minervakustannus 2007 (Ideointi-toimitus-toteutus)
Uuden äidin selviytymisopas – Vertaistukea uudelle äidille erilaisilta äitiyden, naiseuden ja parisuhteen osa-alueilta./ Minervakustannus 2009 (Ideointi-toimitus-toteutus)
Hullu akka! – Tarinoita naiseuden pimeältä puolelta 22 tunnetun kirjoittajan kynästä./ Like 2010 (Ideointi-toimitus-toteutus yhdessä ihanien hullujen akkojen kanssa )

Leijonatarinoita erityisille lapsille / Otava 2020 (Ilmestyy syyskuussa 2020)
(ideointi, tekstit) Kuvitus Anja Reponen

Olen joulukuussa 2007 syntyneen hurmaavan neidin äiti.

Palautteet, ideat, yhteistyöehdotukset ja muut rakkaudelliset viestit voi laittaa osoitteeseen: malmimia@gmail.com.

Ollaan yhteyksissä!